Occasion lease als tussenoplossing

woensdag 18 mei 2022

Wil jij over niet al te lange tijd switchen naar een elektrische auto? Kies voor occasion lease als tussenoplossing!

Lees meer

Private lease en BKR

donderdag 3 februari 2022

BKR bij private lease, hoe zit het nu precies? Per 1 april 2022 wijzigt de regelgeving. Wat zijn de gevolgen voor bijvoorbeeld jouw hypotheek? In dit nieuwsbericht praten we je bij.

Lees meer

Keurmerk private lease

vrijdag 24 september 2021

Wel of niet aangesloten bij het VNA keurmerk private lease. Wat zijn de verschillen, en belangrijker, wat brengt voor u de meeste voordelen? U leest het hier.

Lees meer

Groei private lease

donderdag 6 mei 2021

Ook in 2020 groeit private lease met een toename van 14% fors door. SmiLease zet de cijfers en de valkuilen voor u op een rij!

Lees meer

Meer of minder gereden kilometers

donderdag 11 maart 2021

Leasevoorwaarden bepalen de leaseprijs. Per leasemaatschappij verschilt de meer-of-minder-kilometers-regeling. Wij zetten de verschillen op een rij.

Lees meer

Occasion private autolease

vrijdag 26 februari 2021

Bij SmiLease kunt u ook jonge occasions leasen. Dit zijn leaseauto’s die kort gebruikt zijn en die met een extra korting opnieuw als private leaseauto aangeboden worden.

Lees meer

Private lease consumentenbond

dinsdag 3 maart 2020

Omdat veel mensen niet weten hoe hoog hun maandelijkse autokosten zijn, heeft de Consumentenbond een onderzoek gedaan naar het verschil in autokosten bij kopen en private lease.

Lees meer

Occasion leasen of kopen?

donderdag 1 november 2018

Een occasion leasen, of toch kopen? SmiLease helpt u in dit nieuwsbericht met het maken van een afweging.

Lees meer

Inname schade

maandag 10 april 2017

Auto's worden gebruikt en door gebruik ontstaan kleine en grotere beschadigingen. Leasemaatschappijen gaan heel verschillend om met inname schades, wat kan leiden tot uiteenlopende kosten.

Lees meer

Leasen zonder vast arbeidscontract

dinsdag 21 februari 2017

Haast 40 % van de werkzame beroepsbevolking heeft geen vaste arbeidsovereenkomst. SmiLease biedt ZZP-ers, zelfstandigen en medewerkers met een flexcontract maatwerk Private Lease oplossingen.

Lees meer

BKR en private lease

woensdag 21 september 2016

SmiLease krijgt veel vragen over BKR registraties en de mogelijke gevolgen hiervan. In deze nieuwsbrief geeft SmiLease u een toelichting.

Lees meer