SmiLease

Blogs van collega's week 5 - Helga

donderdag 3 maart 2022

In deze autowereld zijn niet alleen mannen werkzaam...

In dit blog maken we kennis met Helga Pijpker.

Ik ben Helga Pijpker, geboren en getogen in Niebert, maar nu al meer dan 30 jaar wonend aan de rand van het leukste dorp van Groningen - Zevenhuizen. Hier woon ik samen met mijn man en inmiddels 2 volwassen kinderen.

Mijn passie

Na het opstarten van het bedrijf van mijn man, ben ik op zoek gegaan naar waar mijn passie ligt en dat is in de administratieve en financiële boekhouding in een prettige werkomgeving.

Dit heb ik zeker gevonden bij SmiLease. Naast gedreven en leuke collega’s en een prima samenwerking, mag ik mijn werkzaamheden ook nog eens uitvoeren in een prachtig pand.

Werkzaamheden bij SmiLease

In ben sinds mei 2011 werkzaam bij SmiLease en ik houd mij vooral bezig met het inboeken van de inkoopfacturen, verwerken van bankmutaties en het debiteuren- en crediteurenbeheer.

Dingen afvinken en corrigeren net zolang tot het puntje op de “i” staat en de puzzelstukjes in elkaar passen, dat is helemaal mijn ding. Dit doe ik met naast mij een heerlijke cappuccino.

Overgang naar Payt

Ik probeer klanten te motiveren om op tijd te betalen. Persoonlijk contact en communiceren is erg belangrijk om dit zo goed mogelijk te realiseren. Sinds kort werken wij met Payt debiteurenbeheer. Payt is makkelijk en duidelijk voor ons en onze klanten, omdat de software basismeldingen en informatie zelf op tijd naar de klant verstuurt. Het contact dat ik zelf met klanten heb is daardoor veel persoonlijker geworden. Door de overgang naar Payt staan tegenwoordig facturen minder lang open dan voorheen en worden er minder leaseovereenkomsten beëindigd in verband met wanbetaling. Ik ben heel blij dat ik dit samen met mijn collega’s heb kunnen realiseren en ik ben trots op dit resultaat.

Met een smile naar SmiLease

Ik ga (meestal) met een lach naar mijn werk omdat ik weet dat we met ons team weer lekker aan de slag gaan om alles weer voor elkaar te krijgen qua werk en het super is om aan het einde van de dag te zeggen “Zo dat hebben we maar weer ff gedaan met zijn allen!”

In mijn vrije tijd tennis en zwem ik heel graag, ga ik graag met skivakantie en houd ik van lekker eten en vind ik het leuk om tijd te spenderen met familie en vrienden. En thuis staat de deur voor iedereen open.

 

Met mijn positieve instelling en geduld gaat het helemaal goed komen met alle ontwikkelingen bij SmiLease. Ik kijk uit naar de toekomst en we spreken elkaar vast.

Wil je in contact komen met mij? Ik ben bereikbaar op 0594 283530 of via e-mail admin@smilease.nl

Helga Klein (1)
9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews