Moi!

 

In onze regio gebruiken we deze kreet graag om gedag te zeggen. Je kunt het vrijwel voor iedere begroeting gebruiken; ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds, voor vrienden, collega’s, maar ook voor mensen die je nog niet kent. Super handig dus! En bij deze een ‘Moi!’ van onze kant, we stellen onszelf op deze pagina graag even aan je voor.

Ons team

In 2006 oprichter van SmiLease. Hans houdt zich bezig met onderhoud, schades en reparaties. Daarnaast denkt hij mee over eigenlijk alles wat er binnen SmiLease gebeurt en hoe het bedrijf naar buiten treedt. Een echte allrounder dus.

 • Lievelingsauto: eigenlijk niet, hij is meer van de klassieke motoren….
 • Smile-momentje: als het energieverbruik en de energieproductie weer wat gunstiger uitvallen.
Hans

Rekenen, dat kan Sjouke heel goed. Sjouke houdt zich bezig met inkoop, calculaties, afrekeningen en eigenlijk alles wat met cijfers te maken heeft. Ook doet hij oriëntaties en afleveringen. Hij is altijd super scherp, ondanks dat z’n zoontjes hem nog wel eens wat slaap ontnemen.

 • Lievelingsauto: Volkswagen Tiguan
 • Smile-momentje: als Sjouke quality-time met z’n jongens heeft, maar ook als hij gaat sporten. 
Sjouke

Romy is verantwoordelijk voor de marketing, content en creativiteit. Verder is ze onze autoverkoopster, maar niet zo een met maatpak en gladde praatjes. Bij grote drukte helpt ze daarnaast met het afleveren van leaseauto’s.

 • Lievelingsauto: Toyota Rav4 uit 2003
 • Smile-momentje: als ze in een warm land de beste golf van de dag pakt, of een foute oneliner bedenkt.
Romy

Bel je met SmiLease, dan is de kans groot dat je Willem aan de telefoon krijgt. Als private lease adviseur houdt hij zich bezig met o.a. offertes, oriëntaties, leaseovereenkomsten en afleveringen. Verder maakt hij samen met Sietze de autofoto's.

 • Lievelingsauto: de laatste editie van de Skoda Enyaq
 • Smile-momentje: als hij op vrijdagavond de sterren van de hemel slaat als slagwerker in een brassband en als een klant tegen hem zegt: deze auto is fantastisch, ik wil'em!

 

Willem

Pieter is onze poetsman. De auto’s in de showroom moeten er natuurlijk op hun best uitzien. Schoon, glanzend en om verliefd op te worden. Pieter zorgt ervoor dat auto's oogverblindend de showroom ingaan. Verder neemt Pieter de bandenwisseling voor zijn rekening.

 • Lievelingsauto: Audi A3 met klepje waardoor er een hoop lawaai uitkomt als Pieter dat wil
 • Smile-momentje: als hij de auto van een van z'n vrienden op een zaterdag weer fabrieksnieuw heeft gemaakt
Pieter

Agoeie! Deze voormalig horecaman begeleidt je niet langer naar je tafel, maar wel naar je nieuwe leaseauto!  Als private lease adviseur houdt Sietze zich bezig met o.a. offertes, oriëntaties, leaseovereenkomsten en afleveringen. Verder maakt hij samen met Willem de autofoto's. Pluspunt: hij spreekt op verzoek vloeiend Fries. 

 • Lievelingsauto: Peugeot 2008
 • Smile-momentje: Als Sietze na een lange dag er even op uit kan met zijn twee honden. 

 

Sietze

Hoewel je haar waarschijnlijk niet vaak zult zien of spreken, is ze er wel degelijk: Gerda, onze administratiekoningin. Naast dat ze alles weet over onze administratie is ze ook onze specialist schadeafwikkeling. 

 • Lievelingsauto: een joekel van een Audi A6 
 • Smile-momentje: als ze een super creatieve nailart heeft ontworpen.
Gerda
0.0
beoordelingen
Naam
|
Achternaam

Bekijk alle beoordelingen

                   

IMG 3166 (2)
Tijdlijn Smilease (2)
IMG 4606 Min

 

Bekijk nu: gast- en collegablogs!

Geschreven door klanten en door collega's! Lees over hoe anderen private lease bij SmiLease ervaren. Verder vertellen onze collega's je over hun werk bij SmiLease en voorzien je van handige informatie en tips. 

Naar de gast- en collegablogs

Ons verhaal

Bij SmiLease vinden we dat een leaseauto niet alleen mogelijk moet zijn via de werkgever, maar ook voor de particulier. Met dat idee hebben we in 2006 als eerste in Nederland private lease geïntroduceerd.

Wij zijn zes klant- en resultaatgerichte mensen. Allemaal hebben we affiniteit met auto’s, maar onze kennisgebieden lopen uiteen. We zijn een divers team en ieder heeft dan ook zijn eigen kwaliteiten. Samen streven we naar toegankelijke lease voor particulieren en de hoogste klanttevredenheid van Nederland. We werken allemaal in ons pand aan de A7 in Leek en hebben daardoor veel contact met elkaar. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, maar veel dingen worden uiteindelijk samen besloten. SmiLease kenmerkt zich dan ook door een informele werksfeer en korte lijntjes. Dit zorgt ervoor dat we makkelijk dingen kunnen overleggen en veel samenwerken, maar ook voor een hoge efficiency, en dat is helemaal ons ding.

De klant voorzien in zijn behoefte aan vrijheid en mobiliteit op een manier die hem verrast en waarover hij meer dan tevreden is, dat is onze missie. Deze missie draagt bij aan het bereiken van onze visie: dé private lease aanbieder met de hoogste klanttevredenheid van Noordoost-Nederland blijven! Ohja, verder maken we iedere dag opnieuw het werkplezier zo groot mogelijk. Blije klanten realiseer je volgens ons alleen met blije medewerkers.

Wij staan voor een goed advies zodat mensen de juiste keuze maken wat betreft hun nieuwe auto en de bijbehorende kosten. Daarnaast zijn wij telefonisch, per e-mail en voor bezoek goed bereikbaar en reageren wij altijd snel. We communiceren open naar de klant over onze werkmethodes en de welbekende kleine lettertjes zal je bij ons niet aantreffen. Jij blij, wij blij en dat is hoe het volgens ons zou moeten gaan. Dit werkt, dat kunnen we zien aan onze tevreden, terugkerende klanten.

Ook wij willen bijdragen aan een betere wereld. We hebben er daarom voor gekozen om een meer dan energieneutraal pand te laten bouwen. Ons pand heeft energielabel A+++ en is voorzien van 700 zonnepanelen. Daarnaast gebruiken we aardwarmte en -kou om de juiste binnentemperatuur te realiseren en is er gekozen voor vergaande isolatie. Wij gebruiken dan ook lang niet alle energie die onze zonnepanelen opwekken en leveren daardoor ongeveer 120.000 kWh terug aan het net. Ter vergelijking: dit is genoeg stroom om 50 gezinnen een jaar lang te voorzien in hun elektriciteitsbehoefte. Niet verkeerd toch?

Zonne
20210412 124640 Min