Moi!

 

In onze regio gebruiken we deze kreet graag om gedag te zeggen. Je kunt het vrijwel voor iedere begroeting gebruiken; ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds, voor vrienden, collega’s, maar ook voor mensen die je nog niet kent. Super handig dus! En bij deze een ‘Moi!’ van onze kant, we stellen onszelf op deze pagina graag even aan u voor.

Ons team

In 2006 oprichter van SmiLease. Hans houdt zich bezig met onderhoud, schades en reparaties. Daarnaast denkt Hans mee over eigenlijk alles wat er binnen SmiLease gebeurt en hoe het bedrijf naar buiten treedt. Een echte allrounder dus.

 • Lievelingsauto: eigenlijk niet, hij is meer van de klassieke motoren….
 • Smile-momentje: als het energieverbruik en de energieproductie weer wat gunstiger uitvallen.
Hans

Helga is onze administratie-koningin. Ze is een heuse expert omtrent de boekhouding en zorgt ervoor dat iedereen op tijd bericht krijgt omtrent betalingen, maar houdt ook een oogje in het zeil en herinnert klanten vriendelijk als ze even vergeten te betalen.

 • Lievelingsauto: De Ford Mustang uit 1966 van haar zoon
 • Smile-momentje: als Helga ’s ochtends héél vroeg zwemt, en met vrienden en familie in de thuiskroeg.
Helga

Rekenen, dat kan Sjouke heel goed. Sjouke houdt zich bezig met inkoop, calculaties, afrekeningen en eigenlijk alles wat met cijfers te maken heeft. Ook doet hij oriëntaties en afleveringen. Hij is altijd super scherp, ondanks dat z’n zoontjes hem nog wel eens wat slaap ontnemen.

 • Lievelingsauto: Volkswagen Tiguan
 • Smile-momentje: als Sjouke quality-time met z’n jongens heeft, maar ook als hij gaat sporten. 
Sjouke

Jasper is eigenlijk de Harry Piekema van Albert Heijn, maar dan van SmiLease. Bijna iedere klant weet wie Jasper is. Hij houdt zich bezig met offertes, oriëntaties, leaseovereenkomsten en afleveringen. Grote kans dus dat u hem eens tegenkomt.

 • Lievelingsauto: Peugeot E Legend (hoewel deze nog niet uitgebracht is)
 • Smile-momentje: als het op vrijdag patatjesdag is! En als z’n kleine nichtje komt logeren. 
Jasper

Paul is onze poets & tech man. De auto’s in de showroom moeten er natuurlijk op hun best uitzien. Schoon, glanzend en om verliefd op te worden. Paul zorgt ervoor dat auto's oogverblindend de showroom ingaan. Ook de occasions maakt hij weer als nieuw. Verder neemt Paul de bandenwisseling voor zijn rekening.

 • Lievelingsauto: BMW X6
 • Smile-momentje: als het gaat om de (legale!) radiozendmast van z’n vriendengroep.
Paul

Romy is onze autoverkoopster, maar niet zo een met maatpak en gladde praatjes. Verder is ze deels verantwoordelijk voor de marketing, content en creativiteit. Ze houdt zich ook bezig met de socials en maakt de foto's. Bij grote drukte helpt ze verder met het afleveren van leaseauto’s.

 • Lievelingsauto: Toyota Rav4 uit 2003
 • Smile-momentje: als ze op een mooie dag een tocht op de racefiets maakt, of luistert naar muziek uit de 70s/80s. 
Romy
0.0
beoordelingen
Naam
|
Achternaam

Bekijk alle beoordelingen

                   

Team Zomer
IMG 4606 Min

 

Bekijk nu: gastblogs!

Geschreven door klanten voor iedereen die overweegt om ook te kiezen voor private lease of gewoon eens objectief wil horen hoe een ander private lease ervaart.

Naar de gastblogs

Ons verhaal

Bij SmiLease vinden we dat een leaseauto niet alleen mogelijk moet zijn via de werkgever, maar ook voor de particulier. Met dat idee hebben we in 2006 als eerste in Nederland private lease geïntroduceerd.

Wij zijn zes klant- en resultaatgerichte mensen. Allemaal hebben we affiniteit met auto’s, maar onze kennisgebieden lopen uiteen. We zijn een divers team en ieder heeft dan ook zijn eigen kwaliteiten. Samen streven we naar toegankelijke lease voor particulieren en de hoogste klanttevredenheid van Nederland. We werken allemaal in ons pand aan de A7 in Leek en hebben daardoor veel contact met elkaar. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, maar veel dingen worden uiteindelijk samen besloten. SmiLease kenmerkt zich dan ook door een informele werksfeer en korte lijntjes. Dit zorgt ervoor dat we makkelijk dingen kunnen overleggen en veel samenwerken, maar ook voor een hoge efficiency, en dat is helemaal ons ding.

De klant voorzien in zijn behoefte aan vrijheid en mobiliteit op een manier die hem verrast en waarover hij meer dan tevreden is, dat is onze missie. Deze missie draagt bij aan het bereiken van onze visie: dé private lease aanbieder met de hoogste klanttevredenheid van heel Nederland blijven! Ohja, verder maken we iedere dag opnieuw het werkplezier zo groot mogelijk. Blije klanten realiseer je volgens ons alleen met blije medewerkers.

Wij staan voor een goed advies zodat mensen de juiste keuze maken wat betreft hun nieuwe auto en de bijbehorende kosten. Daarnaast zijn wij telefonisch, per e-mail en voor bezoek goed bereikbaar en reageren wij altijd snel. We communiceren open naar de klant over onze werkmethodes en de welbekende kleine lettertjes zult u bij ons niet aantreffen. U blij, wij blij en dat is hoe het volgens ons zou moeten gaan. Dit werkt, dat kunnen we zien aan onze tevreden, terugkerende klanten.

Ook wij willen bijdragen aan een betere wereld. We hebben er daarom voor gekozen om een meer dan energieneutraal pand te laten bouwen. Ons pand heeft energielabel A+++ en is voorzien van 700 zonnepanelen. Daarnaast gebruiken we aardwarmte en -kou om de juiste binnentemperatuur te realiseren en is er gekozen voor vergaande isolatie. Wij gebruiken dan ook lang niet alle energie die onze zonnepanelen opwekken en leveren daardoor ongeveer 120.000 kWh terug aan het net. Ter vergelijking: dit is genoeg stroom om 50 gezinnen een jaar lang te voorzien in hun elektriciteitsbehoefte. Niet verkeerd toch?

Zonne
20210412 124640 Min