9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews

Ontvang als eerste ons nieuwe aanbod!

Meld je aan voor de alert “Nieuw aanbod” en ontvang wekelijks een update met de auto's die wij aan het aanbod hebben toegevoegd. Blijf op de hoogte en loop jouw droomauto niet mis!

Naast ons nieuwe aanbod kun je je ook aanmelden voor de alert “beste occasiondeal van Nederland”. Krijg als eerste de kans om één van onze auto’s tegen een razend scherpe prijs te kopen!

Voordelen ex private lease auto kopen

SmiLease groeit al meerdere jaren fors. Iedere maand koopt SmiLease dan ook veel auto's. Na afloop van de leaseovereenkomst verkoopt SmiLease de leaseauto weer. SmiLease biedt particulieren de mogelijkheid om direct vanaf de leasemaatschappij een ex leaseauto tegen een scherpe prijs te kopen.  

Iemand die leaset bij SmiLease betaalt een vast bedrag voor het gebruik van de auto. Voor dit bedrag wil de klant in een auto rijden die perfect onderhouden wordt, dit in tegenstelling tot een particuliere eigenaar die regelmatig bespaart op noodzakelijk onderhoud. Door bij SmiLease te kopen, kun je daardoor zeker zijn van een dealeronderhouden auto in technisch perfecte staat. Wel zo fijn.

Door rechtsreeks bij de leasemaatschappij te kopen heb je een prijsvoordeel van € 500 tot € 2.000, dit afhankelijk van de auto die je gekozen hebt.

SmiLease biedt geen afleverpakketten met allerlei extra kosten. De prijs waarmee SmiLease adverteert, is de echte verkoopprijs en van bijkomende kosten is geen sprake. Hiermee zijn we behoorlijk uniek. Zeker ook omdat onze verkoopprijzen super scherp zijn.

Bij koop van een auto met een verkoopprijs boven de € 4.500 en met minder dan 150.000 km krijg je, gedurende een maand of maximaal 2.500 km, gratis garantie op de technische staat van de auto. Normale onderhouds- en slijtagepunten vallen niet onder de garantie, hieronder vallen bijvoorbeeld banden, wissers, lampjes e.d.

In onderhoudsboekjes worden meestal alleen de onderhoudsbeurten afgestempeld. SmiLease registreert in haar administratie echter ook alle banden die vervangen zijn, alle reparaties die uitgevoerd zijn, iedere schade die hersteld is etc. Vanuit de administratie biedt SmiLease je dan ook een perfect inzicht in de historie van de auto. Wanneer banden niet vaak vervangen zijn, dan weet je bijvoorbeeld dat de vorige berijder een rustige rijstijl had.

Naast de onderhoudshistorie is de schadehistorie minstens zo belangrijk: Heeft de auto schade gehad? Zo ja, welke? Door welk bedrijf is de schade hersteld? Tussen een schade herstellen of een schade camoufleren zit een heel groot en belangrijk verschil.

SmiLease laat schade uitsluitend herstellen door erkende bedrijven waar SmiLease al een reeks van jaren goede ervaringen mee heeft opgedaan.

Of toch leasen?

Een ex lease auto kopen is een goede keus, mocht je echter liever geen eigen geld in een auto willen steken en geen onderhouds- en restwaarde risico's willen lopen, dan kun je ook overwegen om bij SmiLease een nieuwe auto of een occasion te leasen.

Heb je interesse in private lease?

Bekijk ons leaseaanbod

The Leasing Agreement

Staat jouw auto er niet tussen? 

Meld je dan aan voor onze e-mailalert en ontvang wekelijks een update met de auto's die wij aan ons aanbod hebben toegevoegd.