SmiLease

Gastblogs door klanten - week 1

donderdag 9 september 2021

Gastblog private lease

SmiLease introduceert iets nieuws, een gastblog geschreven door klanten over hun ervaring met private lease. Speciaal voor iedereen die overweegt om ook te kiezen voor private lease of gewoon eens objectief wil horen hoe een ander private lease ervaart. Hoe heeft de klant zich bijvoorbeeld georiënteerd, wat was de reden om te kiezen voor private lease en welke voordelen ervaart de klant nu echt in de praktijk? U leest het in onze gastblogreeks. Vandaag in het eerste gastblog leest u over een gezin dat al meerdere jaren klant is en dat inmiddels meerdere auto’s leaset. 

IMG 4589
IMG 2988 Min
IMG 2574 Min

Gastblogs door klanten - week 1

'’Drie weken voor onze vakantie van 2013 begaf onze auto het. Het vakantiegeld was voor een groot deel al gereserveerd voor die vakantie. Het spaargeld was gebruikt voor de verbouwing. Wat nu? We wilden in ieder geval een betrouwbare auto en die zijn best kostbaar.

Na een week intensief zoeken op bijvoorbeeld de ANWB-site blijkt dat private lease een heel goed alternatief is voor het kopen van een nieuwe auto en zelfs voor een vrij nieuwe occasion.

Dus ga je zoeken naar een goed private lease bedrijf. Aangezien we toen in Leek woonden, kwamen we al snel bij SmiLease terecht. We werden hartelijk ontvangen en het principe van het leasen werd ons goed uitgelegd. Er stond toen een zwarte Skoda Fabia Combi met een ruime kofferbak wat heel prettig is als je op vakantie wilt. Ook de prijs was concurrerend met eenzelfde auto bij andere aanbieders. Dus besloten we om de stap te wagen bij SmiLease. Wel heel bijzonder vonden we het dat we die dag zelf eigenlijk al weg konden rijden in een nieuwe auto met een goede prijs en een mooie bos bloemen op de achterbank.

Twee Skoda Fabia Combi’s later rijd ik nog steeds in een auto van SmiLease. En dat niet alleen. Mijn vrouw heeft een Toyota Yaris gehad en rijdt nu in een Citroen C1. Wij zijn heel blij dat ook onze kinderen de voordelen van het leasen inzagen. Zij rijden nu in een veilige auto.

 Zo heeft ons gezin in de afgelopen jaren al veel verschillende auto’s via SmiLease gereden.

Het grootste voordeel vinden wij dat je weet waar je aan toe bent. We hebben geen onverwachte kosten meer van een garage. En als je echt uitrekent hoeveel je kwijt bent als je zelf een auto koopt, dus ook het sparen voor weer een nieuwe, dan ben je met private lease niet veel duurder uit. Daarnaast heb je wel alle gemakken en zekerheden van het private leasen.’’

Wij danken onze klant voor het schrijven van dit mooie blog! Bent u al klant van SmiLease en wilt u ook eens een blog schrijven? Neem dan gerust contact met ons op via rh@smilease.nl. Bent u nog geen klant, maar heeft u wel een goed private lease gerelateerd verhaal dat u eens zou willen delen? Ook dan ontvangen we graag een berichtje van u.

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews