SmiLease

Gastblogs door klanten - week 2

donderdag 23 september 2021

Gastblog private lease

Het is tijd voor het tweede gastblog, geschreven door klanten voor iedereen die overweegt om ook te kiezen voor private lease of gewoon eens objectief wil horen hoe een ander private lease ervaart. In dit gastblog leest u over twee personen die al een tijdje klant zijn en bij wie de wensen ten aanzien van een auto tijdens het contract veranderden.

Smilease Over
IMG 5533 Min
IMG 5570 Min

Gastblogs door klanten - week 2

‘’In 2017 zijn ze bij ons op het werk gestopt met de leaseauto’s. We moesten daardoor op zoek naar vervanging en twijfelden: koop of toch weer leasen. Toen kwam er een berichtje van SmiLease op Facebook voorbij. We zijn direct naar de website gegaan en dat zag er allemaal super goed uit.

We hadden onze keuze al snel gemaakt; het moest de zwarte Peugeot 2008 worden en we hebben toen een afspraak gemaakt. Door Sjouke zijn we destijds zeer vriendelijk ontvangen en we hebben de auto van binnen en buiten bekeken. We zaten al gauw om de tafel om alles te regelen, we wilden graag een trekhaak onder de auto en deze moest dus nog even gemonteerd worden, maar dat was geen probleem. Volgens mij een week later konden we de auto al ophalen.

We hadden een contract voor 5 jaar, maar toen kregen we de nieuwsbrief via de mail en daar stond wel een hele mooie auto in voor de lease. Een Peugeot 5008 automaat GT-Line met een witte parelmoer lak. Ik heb deze auto direct aan mijn man laten zien en die was ook meteen verkocht, maar we moesten volgens contract eigenlijk nog een jaar in de andere Peugeot rijden. Ik heb toch meteen gebeld en een afspraak gemaakt voor de zaterdag en gevraagd of ze deze hele mooie auto ook voor ons wilden vasthouden en dat was totaal geen probleem. We zijn toen super fijn geholpen door Jasper.

In overleg en na het maken van afspraken was het mogelijk om de 2008 om te ruilen voor de 5008. Daar kwam bij dat door de toestand met Corona we veel minder kilometers hebben gereden dan dat in het contract stond vermeld, maar ook dit was absoluut geen probleem, dit werd gewoon verrekend met de leasetermijn van de nieuwe auto. SmiLease betaalt minder gereden kilometers, tot aan de minimale contractkilometers van 10.000, gewoon terug. Ook onder deze auto is weer een trekhaak gemonteerd en binnen een week konden we al de weg op met onze nieuwe leaseauto.

Ik kan iedereen aanraden om bij SmiLease te gaan kijken voor een leaseauto, en staat je keuze er niet bij dan is dit geen probleem. Ze gaan graag samen met je op zoek naar de leaseauto die bij je past.

Wij danken onze klant voor het schrijven van dit mooie blog! Bent u al klant van SmiLease en wilt u ook eens een blog schrijven? Neem dan gerust contact met ons op via rh@smilease.nl. Bent u nog geen klant, maar heeft u wel een goed private lease gerelateerd verhaal dat u eens zou willen delen? Ook dan ontvangen we graag een berichtje van u.

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews