SmiLease

Gratis SmiLease Flexpakket

dinsdag 30 januari 2024

Nieuwsbericht Flexpakket (3)

 

Stel, je wilt wel graag een (andere) auto, maar je weet nog niet precies hoe de komende jaren eruit gaat zien. Misschien ga je ergens anders werken, verandert je woonsituatie, of misschien komt er gezinsuitbreiding. Je bent op zoek naar een oplossing die net zo flexibel is als jij. Kies dan voor occasion lease met gratis SmiLease Flexpakket. Je kunt dan al na een jaar eenvoudig wisselen of stoppen! 

Direct naar het occasion aanbod!

Private lease mét flexibiliteit? Kies voor occasion lease van SmiLease met gratis SmiLease Flexpakket!

Flexibiliteit rondom je auto kan erg handig zijn. Stel, je kiest nu een auto voor drie, vier of vijf jaar, maar in de tussentijd veranderen je behoeftes ten aanzien van de auto. Dit kan gebeuren doordat je iedere dag meer of juist minder kilometers rijdt en jouw wensen wat betreft opties veranderen. Of je hebt bijvoorbeeld meer of juist minder ruimte nodig. Deze veranderingen in behoefte kunnen ontstaan doordat je bijvoorbeeld van baan switcht of ergens anders gaat wonen, je gezinsuitbreiding verwacht of een nieuwe hobby gaat uitoefenen. Dit zijn allemaal zaken waar je mogelijk mee te maken krijgt binnen de looptijd van je leaseovereenkomst en dan is het handig dat je eenvoudig tussentijds kan wisselen van auto of kan stoppen zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zitten. 

  • Je leaset een occasion met dezelfde zekerheden als bij lease van een nieuwe auto, maar dan wel tegen een occasion-prijsje
  • Lease je een auto met het gratis SmiLease Flexpakket, dan kun je na tien maanden je overeenkomst opzeggen met inachtneming van onze normale opzegtermijn van twee maanden. Je opzegging gaat in per de eerste van de nieuwe maand. Je kunt je auto dus al na een jaar inleveren!
  • Aan de opzegging zijn geen voorwaarden verbonden, je kunt zonder reden opzeggen
  • Voor de opzegging hoef je geen nieuwe kosten te maken, alleen de borgsom van veelal € 500 die je aan het begin van de overeenkomst betaald hebt, gebruiken wij voor de extra kosten en deze wordt dus niet terugbetaald

Het SmiLease Flexpakket is helemaal gratis voor occasions en geselecteerde nieuwe auto’s. Indien je recht hebt op het gratis SmiLease Flexpakket, wordt dit vermeld in je leaseovereenkomst.

Bij SmiLease vind je een ruim aanbod van occasions die direct leverbaar zijn. Je vindt het aanbod op onze website. Je vraagt eenvoudig een offerte aan via de website en ontvangt deze doorgaans binnen 24 uur. In onze showroom hebben we ruim honderd auto’s op voorraad. Dit geeft je de unieke kans om auto’s in het echt te bekijken, te vergelijken en proef te rijden. Hier maak je eenvoudig een afspraak.

Bij SmiLease lease je al een auto vanaf € 249 p/m en krijg je geen BKR registratie. Klanten beoordelen ons met een 9,5!

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews