SmiLease

Aanbrengkorting

donderdag 25 februari 2021

Nu bij SmiLease: zorg ervoor dat een familielid, vriend(in) of kennis klant wordt, dan zorgen wij ervoor dat u € 150 korting krijgt op uw leasetermijn. Let op: deze actie gaat in op 25 februari 2021! Er kan niet met terugwerkende kracht gebruik gemaakt worden van deze actie.

Verspreid ons nieuwsbericht onder uw vrienden, familie en kennissen. Mensen uit uw netwerk kunnen op onze site een offerte aanvragen en in het opmerkingenveld uw naam en postcode vermelden. Als de offerte omgezet wordt in een opdracht, dan informeert SmiLease u direct na ingebruikname van de auto en ontvangt u op uw eerstvolgende leasetermijn € 150 korting. Voorwaarde is wel dat nieuwe klanten een leasecontract aangaan van tenminste 36 maanden. Hebben vrienden van vrienden kennis genomen van deze actie? Ook dat is geen probleem, als ze uw naam noemen bij het aanvragen van de offerte, krijgt u de korting. U kunt zoveel nieuwe klanten aanbrengen als u wilt, er geldt geen maximum! 

 

Deel het met uw netwerk

Op de Facebookpagina van SmiLease vindt u een bericht dat u kunt gebruiken om uw netwerk op de hoogte te brengen van onze actie. U kunt het bericht bijvoorbeeld delen op uw eigen Facebook, maar ook via Whatsapp en andere socials. Natuurlijk kunt u ook ons mailtje met de nieuwsbrief doorsturen of kopieer deze link om dit nieuwsbericht te delen: https://www.smilease.nl/nieuws/recent-nieuws/krijg-150-korting-per-aangebrachte-nieuwe-klant. Vertel uw netwerk bijvoorbeeld ook waarom u zelf een auto leaset, waarom u dit bevalt, waarom u specifiek voor SmiLease gekozen heeft, etc. Vertel ze gerust dat u korting krijgt door het werven van nieuwe klanten, dat geeft toch helemaal niets?! Uw kennis, vriend of familielid kan zelf als hij of zij klant wordt ook weer nieuwe klanten werven en op deze manier korting krijgen. Daarnaast kunt u natuurlijk samen iets leuks gaan doen om zo het voordeel te delen. Uiteten bijvoorbeeld als het weer kan, of toch thuisbezorgd, om zo de partijen te steunen die door de pandemie extra hard geraakt zijn. 

In eerste instantie loopt deze actie tot 1 juli 2021. Wij hopen dat deze actie u en ons goed bevalt, zodat wij in de toekomst een groot deel van ons reclamebudget als korting op de leaseprijs aan onze klanten uit kunnen betalen.

Ook zonder aanbrengpremie zijn onze klanten geweldige ambassadeurs van SmiLease, als gevolg hiervan komt 40% van onze nieuwe klanten al binnen via mond-tot-mond reclame. Dit percentage verder verhogen bespaart geld, ook als SmiLease hiervoor € 150 per aangebrachte nieuwe klant betaalt.

 

15 jaar onafgebroken groei

SmiLease is de afgelopen 15 jaar ieder jaar gegroeid. Als gevolg van de groei kunnen wij scherper inkopen, efficiënter werken en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Basis voor onze groei is de hoogste klanttevredenheid van Nederland in combinatie met een erg hoge score voor vervolgopdrachten van bestaande klanten. Groeien zonder te adverteren gaat echter niet in een markt waarin grote bedrijven erg veel geld uitgeven om klanten naar zich toe te trekken.

 

Reclamebudgetten en “Big-Tech”

Van de reclamebudgetten gaat veel geld naar de “Big-Tech” bedrijven, deze bedrijven worden steeds machtiger en weten hierdoor de reclametarieven nog verder te verhogen.

Bij SmiLease maken wij constant rekensommetjes, op basis hiervan proberen wij ons bedrijf in een markt met veel concurrentie zo goed mogelijk te laten presteren. Op basis van één van de rekensommetjes hebben wij besloten om een deel van ons reclamebudget te gaan besteden aan een aanbrengpremie voor nieuwe klanten. Er gaat dan minder geld naar Big-Tech en meer naar onze klant!

Wilt u alvast even kijken of we een leuke auto hebben staan voor uw familielid, vriend(in) of kennis? Neem dan alvast een kijkje bij ons aanbod door op de oranje button te klikken.