SmiLease

Gratis SmiLease Flexpakket

zaterdag 3 oktober 2020

Flexibiliteit rondom de auto kan erg makkelijk zijn. Zeker in combinatie met onzekerheden over thuis werken, baanzekerheid, regels in het Openbaar Vervoer etc. Ondanks al de onzekerheden moeten er keuzes gemaakt worden. Voorkomen moet echter worden dat flexibiliteit ontbreekt of dat wijzigingen tot grote onverwachte uitgaven leiden. Stel dat u een auto koopt omdat u nu geen gebruik wilt, of kunt, maken van het Openbaar Vervoer, dan moet voorkomen worden dat u deze auto bijvoorbeeld een half jaar later met een fors verlies moet verkopen.

Bij lease van een occasion biedt SmiLease u daarom het Gratis SmiLease Flexpakket:

 • u leaset een occasion bij SmiLease waarbij u dezelfde zekerheden heeft als bij lease van een nieuwe auto
 • u kunt deze leaseovereenkomst na 10 maanden op ieder moment opzeggen met inachtneming van onze normale opzegtermijn van 2 maanden
 • aan de opzegging zijn voor u geen voorwaarden verbonden, de keus is aan u!
 • de door u betaalde borgsom van veelal € 500 wordt niet terugbetaalt, dit bedrag wordt gebruikt voor een gedeelte van de extra kosten die SmiLease maakt als gevolg van de tussentijdse opzegging

Voor het bovengenoemde pakket wordt door SmiLease niets berekend, onze huidige leaseprijzen blijven zoals deze zijn. Dit gratis pakket biedt SmiLease aan voor alle occasion lease auto's welke afgesloten worden vanaf 7 mei 2020. Uw recht op het Gratis SmiLease Flexpakket wordt vermeld in de leaseovereenkomst.

Het Gratis SmiLease Flexpakket wordt aangeboden voor al onze occasions

SmiLease heeft een ruim aanbod van nette en betrouwbare occasions welke allemaal op korte termijn leverbaar zijn. Voor ons aanbod kunt u op onderstaande oranje knop klikken. Een offerte kunt u aanvragen door te klikken op een auto en dan de knop offerte aanvragen. Vragen kunt u per e-mail stellen, telefonisch kan ook en er kan, als u dat wilt, ook een afspraak ingepland worden.

Veel onzekerheid door het Corona Virus

Gelukkig gaat het met het bestrijden van het Corona virus goed, desondanks blijven gezondheids- en economische risico's nog wel even bestaan. Het Corona virus creëert voorlopig dan ook nog veel onzekerheden, waaronder de volgende onzekerheden op het gebied van mobiliteit:

 • Ga ik thuiswerken of ga ik naar de werkplek?
 • Reis ik met openbaar vervoer of met de eigen auto?
 • Op welk tijdstip kan ik veilig reizen met het openbaar vervoer?
 • Ga ik carpoolen met een collega die de nodige veiligheidsmaatregelen in acht neemt?
 • Krijg ik te maken met nieuwe werktijden?
 • Hoe gaat het met de continuïteit van mijn werkgever?
 • Steekt het virus wel of niet de kop weer op?

Naast bovengenoemde onzekerheden spelen er nog veel meer zaken die lastig in te schatten zijn. SmiLease biedt wat betreft de onzekerheden op het gebied van mobiliteit een flexibele gratis oplossing: het Gratis SmiLease Flexpakket. Dit gratis pakket biedt SmiLease tijdelijk aan voor alle occasion lease auto's.

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews