SmiLease

Leasen zonder vast arbeidscontract

dinsdag 21 februari 2017

Zonder vast arbeidscontract leasen bij SmiLease

Geen vast arbeidscontract? Geen probleem! Zonder vast arbeidscontract kunt u bij SmiLease ook een auto leasen. SmiLease heeft veel ZZP-ers, zelfstandigen of medewerkers zonder vast arbeidscontract als klant. Medewerkers die te maken hebben met de nodige onzekerheid kiezen vaak voor occasion lease van SmiLease, bij occasion lease heeft u een lagere leaseprijs en een kortere looptijd. Ook biedt SmiLease nieuwe auto's aan tegen de laagste leaseprijzen in Nederland, hierbij kunt u wat betreft de looptijd van de leaseovereenkomst tevens maatwerk afspraken maken.

 

Kan iedereen bij SmiLease leasen?

Nee, dat kan niet. In het belang van de klant en in het belang van SmiLease beoordeelt SmiLease iedere situatie afzonderlijk. Harde, vaste regels heeft SmiLease hiervoor niet. Belangrijk is dat er op basis van uw inkomen, uw arbeidssituatie, uw financiële historie en de door u gewenste auto financieel verstandige keuzes gemaakt worden. Het wel of niet hebben van een vast arbeidscontract is bij de beoordeling echter niet bepalend.

 

Voordelen van occasion lease voor mensen zonder vast arbeidscontract

Bij occasion private lease loopt u geen risico met betrekking tot bijvoorbeeld een miskoop en hoge onderhoudskosten en profiteert u wel van de lagere leaseprijs van een occasion. Daarnaast heeft u bij occasion lease extra flexibiliteit door de kortere looptijd.

Als u voor een occasion kiest, dan kunt u deze zelf kopen of u kunt deze leasen. Als u de occasion zelf koopt, dan moet u een miskoop met hoge onverwachte kosten zien te voorkomen. Als u de occasion private leaset, dan loopt u geen miskoop risico en weet u vooraf exact wat uw autokosten zijn.

 

Overige voordelen van het leasen bij SmiLease

SmiLease biedt u zowel een scherpe leaseprijs als een volledig pakket van voorwaarden. Zie hiervoor onder andere de vergelijking tussen de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease met de voorwaarden van SmiLease.

SmiLease kent geen ingewikkelde zaken als "kilometerbundels", u verliest geen schadevrije jaren, u krijgt geen black box in uw auto, geen BKR registratie, de leaseovereenkomst is duidelijk en minder gereden kilometers worden aan u terugbetaald! 

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews