SmiLease

5 redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor private lease

donderdag 4 januari 2024

  • Nieuws
  • 5 redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor private lease

Ben je nieuwsgierig naar waarom steeds meer mensen kiezen voor private lease? Ontdek hier de top 5 voordelen van private lease van SmiLease. Van geen eigen investering tot onbezorgd onderhoud en de luxe van altijd in een nieuwe of jonge auto rijden! 

1. Geen eigen investering

Auto's zijn duur en het aankopen van een nieuwe of jong gebruikte auto vraagt dan ook om een flinke eigen investering. Misschien heb je dit geld niet liggen of zou je het graag voor andere zaken gebruiken. Een lening aangaan kan door de rente een dure aangelegenheid zijn. Bij private lease is het doen van een grote eigen investering niet nodig waardoor jij de financiële ruimte houdt voor andere dingen. 

2. Onbezorgd onderhoud

Laat zorgen over onderhoud achter je. Rekeningen van de garage komen altijd op de momenten dat het even niet uitkomt en ze vallen vaak hoger uit dan verwacht. Bij private lease zijn de kosten van normaal onderhoud voor de private leasemaatschappij. Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor onverwachte rekeningen van de garage. 

3. Altijd een nieuwe of jonge auto

Altijd beschikken over de nieuwste veiligheidstechnologieën en modernste opties? Dan is private lease echt iets voor jou. Je kiest een nieuwe of jonge auto, rijdt daar een aantal jaren in en kunt vervolgens eenvoudig overstappen op weer een nieuwe of jonge andere auto. Zo ben je verzekerd van de nieuwste technologieën en opties.

4. Flexibiliteit 

Private lease is een stuk flexibeler dan kopen. Waar je na aankoop van een auto deze vaak een lange tijd houdt, kun je bij private lease een stuk eenvoudiger en voordeliger wisselen. Helemaal als je bij SmiLease kiest voor occasion lease met gratis Flexpakket. Je kunt dan al na 12 maanden je contract beëindigen of wisselen tegen zeer beperkte kosten. 

5. Financiële duidelijkheid 

Private lease geeft je grip op je autokosten. Je betaalt een vast bedrag per maand en hoeft daarnaast alleen nog maar te tanken. Zaken als verzekering, wegenbelasting, pechhulp in binnen- en buitenland, vervangend vervoer bij schade en pech, onderhoud en reparaties zitten bij SmiLease allemaal in de leaseprijs inbegrepen. Zo weet je precies wat je maandelijks aan je auto uitgeeft en kom je niet voor financiële verassingen te staan. 

Private lease ontzorgt zodat jij je kunt focussen op andere zaken en niet in hoeft te zitten over onverwachte kosten. Benieuwd naar alle voordelen van private lease van SmiLease? Je vindt ze hier. Of ga direct naar ons aanbod

 

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews