SmiLease

€ 500 extra inruilpremie VW Polo

donderdag 8 april 2021

  • Nieuws
  • € 500 extra inruilpremie VW Polo

Profiteer nu van een wel heel speciale actie: lease een Volkswagen Polo en krijg € 500 extra inruilpremie op uw huidige auto! 

 

Inruilactie

SmiLease heeft drie zeer mooie en luxe Volkswagen Polo's in de comfortline-uitvoering kunnen inkopen. Wilt u een van deze auto's leasen? Dan krijgt u € 500 extra inruilpremie op uw huidige auto. Deze actie geldt alleen voor de drie voorraadmodellen, op is op. Profiteer dus snel en vraag vandaag nog een offerte aan!

 

Kenmerken van de Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo, hij is niet meer weg te denken. Al in 1975 is deze auto op de markt gebracht en sindsdien heeft hij vele prijzen gewonnen. De Polo begon als een relatief kleine auto. Inmiddels is hij een stuk ruimer geworden, de Polo is zelfs de ruimste auto binnen zijn segment! De auto is door de jaren heen langer en breder geworden, maar ook op het gebied van veiligheid en luxe zijn er de nodige verbeteringen doorgevoerd. 

 

Afmetingen

De Polo is qua afmetingen flink gegroeid. Hij is 4,05 m lang en 1,75 m breed. Alleen de hoogte is in de laatste jaren onveranderd gebleven (1,45 m). Ten slotte is ook de bagageruimte in de loop der jaren een stuk ruimer geworden. Met 355 liter is deze de grootste in het B-segment.

 

Veiligheid

Naast de binnenruimte is de Polo ook op het gebied van veiligheid verbeterd. Standaard is de Polo uitgerust met de volgende veiligheidssystemen: afstandwaarschuwingsysteem (Front Assist), noodremsysteem voor stadsverkeer (City Emergency Braking) en bergwegrijhulp.

Op de door SmiLease ingekochte Polo’s zit naast bovengenoemde veiligheidssystemen ook nog adaptive cruise control. Adaptive cruise control heeft in de basis dezelfde werking als normale cruise control. Adaptive cruise control zorgt er daarnaast voor dat uw auto een door u vooraf ingestelde afstand ten opzichte van de voor u rijdende auto handhaaft. Als de auto voor u remt, dan remt uw auto ook automatisch af. Deze optie vergroot de rijveiligheid en maakt de kans op een kop-staart botsing een stuk kleiner. Als de auto voor u weer versnelt, dan versnelt uw auto tot de ingestelde snelheid van de cruise control.

 

Interieur

Het interieur oogt strak, stijlvol en overzichtelijk. Verder zijn de infotainmentsystemen up-to-date en ondersteunen deze functies als MirrorLink, Apple Carplay en Android Auto. De door SmiLease ingekochte Polo’s zijn uitgerust met een groot kleurenscherm inclusief navigatie, radio- en multimediasysteem ‘Discover Media’ en onbeperkt gratis downloads van navigatie software.

 

Opties 

De door SmiLease ingekochte Volkswagen Polo’s zijn uitgerust met een 95 PK 1.0 TSI-motor, uitvoering Comfortline. De Comfortline-uitvoering is naast de genoemde veiligheidssystemen en het infotainmentsysteem standaard uitgerust met o.a.: 16 inch licht metalen velgen, climate control, middenarmsteun, DAB+, licht- en zichtpakket met regensensor en automatische verlichting.

Ga naar het aanbod en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! 

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews