SmiLease

Beste occasiondeal van NL

dinsdag 1 juni 2021

De afgelopen maanden hebben wij ons, samen met websiteontwikkelaar VrijdagOnline, beziggehouden met het maken van een nieuwe website. De website is nu enkele weken online, de hoogste tijd om u er wat meer over te vertellen.

Eerste indruk

Bij aankomst op onze homepagina zal het u direct opvallen dat de oude website plaats gemaakt heeft voor een nieuwe. Zo werken we nu met een heldere, frisse lichtblauwe kleur en is de opmaak afwisselender.  

Verder zijn er een aantal inschrijfformulieren te vinden. Zo kunt u nu via de oranje knop rechtsboven zelf uw afspraak inplannen. Dit kan zowel voor lease als voor koop. Helemaal onderaan de website, in het blauwe gedeelte kunt u zich eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief.

Daarnaast is er op de nieuwe website een pagina te vinden die geheel in het teken staat van de medewerkers van SmiLease en het verhaal achter het bedrijf. Op deze manier kunt u alvast even zien wie u zoal bij SmiLease kunt tegenkomen en alvast een klein beetje kennis met ons maken. 

Showroom Min
IMG 2988 Min

 

De beste occasiondeal van Nederland

Bij SmiLease gaan wij nog wat extra gas geven en introduceren wij met ingang van woensdag 2 juni om de week voor de particuliere autokoper de beste occasiondeal van Nederland! Gedurende twee dagen is deze deal exclusief voor onze e-mail alert abonnees, op de vrijdag wordt vervolgens de actie ook online bekendgemaakt, mits de auto nog beschikbaar is!

Interesse in de beste occasiondeal van Nederland? Meldt u dan nu hier aan voor het eerste e-mail alert die woensdag 2 juni verstuurd wordt! De occasiondeal zal iedere keer afwisselend zijn wat betreft grootte, prijsniveau, kilometerstanden, etc. Grote kans dus dat er een keer iets voor u tussen zit.

Bij SmiLease kunt u al jaren goede deals sluiten voor zowel het leasen van nieuwe auto’s als occasions. SmiLease biedt u een compleet pakket leasevoorwaarden in combinatie met auto’s met veel accessoires. Door de combinatie van mooie auto’s, een scherpe prijs, een compleet pakket en een goede dienstverlening is SmiLease nu 15 jaar achter elkaar fors gegroeid. Voor ons leasewagenpark kopen wij dan ook veel auto’s in, en, u raadt het al, deze auto’s worden ook een keer weer door SmiLease verkocht!

Woensdag 2 juni - het eerste e-mailalert!

Het eerste alert wordt door SmiLease op woensdag 2 juni gemaild. Als u de auto wilt bekijken, plan dan, na ontvangst van het alert, snel een afspraak via de knop "Plan uw afspraak" en geef in het veld ‘Toelichting’ aan dat u de actieauto wilt komen bekijken.

De auto’s die SmiLease verkoopt worden rechtstreeks aan particulieren verkocht, SmiLease biedt:

  • Door directe verkoop door de leasemaatschappij een scherpe prijs
  • Nette dealeronderhouden occasions van de bekende merken
  • Compleet uitgeruste auto’s
  • Volledig inzicht in de onderhoudshistorie
  • Gratis garantie en geen afleverkosten

Zoekt u nu geen auto, maar familie of vrienden wel? Stuur deze mail nu dan door zodat zij zich voor 2 juni aan kunnen melden! Zoekt u op termijn wel een auto? Meldt u dan aan voor het alert nieuw aanbod.

Occasion alert lease

Het alert voor koop blijkt een groot succes, binnenkort zullen we daarom ook een alert voor lease introduceren. U kunt zich dan, net als bij koop, aanmelden voor de beste lease deal van Nederland en voor een alert dat u op de hoogte houdt van het leaseaanbod. Houd hiervoor onze website in de gaten.

9,3

/ 10

Gebaseerd op 650 reviews