SmiLease

Kom jij ons team versterken? (Ingevuld)

dinsdag 29 maart 2022

  • Nieuws
  • Kom jij ons team versterken? (Ingevuld)

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

SmiLease is in 2006 als eerste bedrijf in Nederland gestart met het aanbieden van Private Autolease. De Private Autolease markt groeit hard, daarnaast is de concurrentie stevig. Op basis van concurrerende leaseprijzen, een goed pakket leasevoorwaarden en een erg hoge klanttevredenheid groeit SmiLease sterk, als gevolg hiervan zoekt SmiLease een:

Private lease adviseur

 

Tot de directe taken van onze nieuwe collega behoren o.a.:

  • Het maken van offertes
  • Het adviseren van bestaande en nieuwe klanten
  • Het afleveren van auto’s
  • Diverse overige werkzaamheden

SmiLease zoekt een medewerker met HBO werk- en denkniveau, die weet wat goede dienstverlening en een goede advisering inhoudt. Bezit van rijbewijs B is noodzakelijk, verder zoeken wij een collega die interesse heeft in auto’s en die ervaring heeft met Excel en Word. SmiLease heeft daarnaast behoefte aan meer technische kennis, ervaring bij een dealer op een werkplaatsreceptie sluit hierbij goed aan.

In gezamenlijk overleg is keuze uit een parttime of fulltime dienstverband mogelijk. Tot de werkdagen behoren in ieder geval de vrijdag en de zaterdag.

In een dynamische markt biedt SmiLease een interessante functie. Als gevolg van een verwachte toekomstige groei is overleg over de ontwikkeling van de functie mogelijk. SmiLease biedt daarnaast een goed pakket arbeidsvoorwaarden, plezierige collega’s en goede koffie!

Voor vragen m.b.t. deze functie kun je contact opnemen met Sjouke Brandsma of Hans van der Kooij van SmiLease. Sollicitaties voorzien van een CV en een toelichting kun je mailen naar sb@smilease.nl

SmiLease B.V., Lange Akkers 6, 9351 VP Leek. Tel: 0594 28 35 30

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews

IMG 8348 Min
IMG 8378 Min
IMG 8346 Min