SmiLease

Vacature: specialist onderhoud & schade / wagenparkbeheerder (ingevuld)

donderdag 25 mei 2023

  • Nieuws
  • Vacature: specialist onderhoud & schade / wagenparkbeheerder (ingevuld)

SmiLease is een financieel stabiel en ambitieus bedrijf dat in 2006 als eerste bedrijf in Nederland gestart is met het aanbieden van private autolease. Op basis van concurrerende leaseprijzen, een goed pakket leasevoorwaarden en een erg hoge klanttevredenheid groeit SmiLease sterk. Op dit moment bestaat het wagenpark van SmiLease uit meer dan 1.600 auto’s. Als gevolg van deze voortdurende groei zoekt SmiLease een:

Specialist onderhoud en schade / wagenparkbeheerder

(voor 4 of 5 dagen per week)

Tot de directe taken van onze nieuwe collega behoren o.a.:

  • Selectie van onderhouds- en schadeherstelbedrijven en het maken van afspraken met deze bedrijven
  • Het uitbesteden en managen van de kosten van onderhoud en schades
  • Managen van de wisseling en inkoop van winterbanden
  • Diverse overige werkzaamheden

SmiLease zoekt voor 32 of 40 uur per week een zelfstandig werkende beheerder van ons wagenpark op HBO niveau met goede organisatorische vaardigheden die interesse heeft in automotive en techniek. Ervaring met Excel, Word en geautomatiseerde systemen is gewenst, daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

In een dynamische markt biedt SmiLease een interessante functie. Als gevolg van een verwachte toekomstige groei is overleg over de ontwikkeling van de functie mogelijk. SmiLease biedt daarnaast een goed pakket arbeidsvoorwaarden met op fulltime basis 32 vakantiedagen, plezierige collega’s en goede koffie.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Hans van der Kooij of Sjouke Brandsma van SmiLease. Sollicitaties voorzien van een CV en een toelichting graag mailen naar jvdk@smilease.nl

SmiLease B.V., Lange Akkers 6, 9351 VP Leek. Tel: 0594 28 35 30

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews

IMG 8348 Min
IMG 8378 Min
IMG 8346 Min