De leaseovereenkomst

Voordat SmiLease een leaseovereenkomst met een klant afsluit moet er voldoende overleg geweest zijn: een goed advies leidt tot een tevreden klant! U kunt dan ook niet "met enkele klikken" een leaseovereenkomst afsluiten. Voor de procedure zie "van aanvraag tot levering".

Wel kan er een leaseovereenkomst afgesloten en bevestigd worden via internet. Als bevestiging van uw akkoord wordt vervolgens gevraagd om de borgsom van minimaal € 500 over te maken naar SmiLease. Als u de auto ophaalt dan kan de in 2-voud geprinte leaseovereenkomst door u ondertekend worden.

Ja, de borgsom bedraagt minimaal € 500. De klant krijgt de borgsom terug direct nadat de leaseauto weer ingeleverd is. Voor dure auto's of bij een onzekere financiële situatie kan een hogere borgsom van toepassing zijn.

In de leaseovereenkomst worden de met u gemaakte afspraken vastgelegd. Als u een concept-leaseovereenkomst wilt bekijken klik dan hier

Ja, als de auto waarin u rijdt nog niet teveel kilometers gereden heeft dan kan dit. Verlengen is handig als er na afloop van de leaseperiode bijvoorbeeld onzekerheid bestaan wat betreft baan, gezinssituatie, financiën, gezondheid etc. Of, verlengen kan natuurlijk ook als u gewoon kosten wilt besparen!  SmiLease biedt u de mogelijkheid om uw leaseovereenkomst na afloop te verlengen zodat u zich niet aan een langlopende nieuwe overeenkomst hoeft te binden. Bij verlenging ontvangt u daarnaast een korting op de leaseprijs.

Ja, dat kan, de inruilwaarde van uw auto wordt door SmiLease aan u uitbetaald. Om een zo goed mogelijke inruilwaarde te realiseren biedt SmiLease uw auto aan aan meerdere handelaren waar wij zaken mee doen. De hoogste bieding die uitgebracht wordt betalen wij aan u uit.

Ja, dat kan, ook hier biedt SmiLease u de nodige keuzes:

  1. U kunt bij SmiLease zelf een set winterbanden met velgen kopen en wisselen en opslag zelf regelen
  2. U kunt de winterbanden in de leaseovereenkomst op laten nemen
  3. U kunt bij SmiLease gedurende bijv. uw wintersport voor 1 of 2 weken een set met sneeuwkettingen huren
  4. U kunt voor all-season banden kiezen

De kosten van uw keuze zijn afhankelijk van uw wensen en uw auto, SmiLease kan u adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden.