SmiLease

Auto leasen of kopen?

Het kan een lastige keuze zijn, maar één ding weet je waarschijnlijk zeker: je wilt kiezen voor de optie die in jouw situatie het aantrekkelijkste is. We kunnen ons voorstellen dat de afweging die je wilt maken niet de makkelijkste is. Want hoe weet je zeker dat je alle belangrijke zaken op een rijtje hebt gezet en niet iets heel belangrijks hebt gemist? Er is over de keuze tussen leasen of kopen al heel veel geschreven, maar als je dat allemaal moet doorspitten weet je zeker dat je over drie weken nog bezig bent.

SmiLease is in 2006 als eerste in Nederland gestart met het aanbieden van private autolease. In de afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring mogen opdoen. Wij hebben met deze kennis en ervaring een checklist gemaakt die jou helpt bij het maken van de keuze tussen leasen en kopen. We helpen je natuurlijk graag bij deze keuze, maar begrijpen ook goed dat je eerst zelf eens wilt kijken welke keuze in jouw situatie mogelijk het voordeligst is. We kunnen ons goed voorstellen dat je misschien sceptisch bent, want hoe kan een leasemaatschappij objectief adviseren als zij belang hebben bij één van de twee opties? We kunnen je echter garanderen dat we de checklist neutraal en objectief hebben opgesteld. Wij hebben er namelijk helemaal geen belang bij dat jij een keuze maakt waarmee je uiteindelijk niet blij bent. We willen je helpen met het maken van de voor jou juiste keuze, ongeacht welke dit is. Je downloadt de checklist via onderstaand formulier. 

Download onze checklist

Nadat je onderstaande aanmelding verstuurd hebt ontvang je per e-mail een link met toegang tot al onze downloads, bovendien ontvang je dan ook onze nieuwsbrief met gratis actieaanbiedingen. Vanzelfsprekend kun je je op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Downloaden
Other Questions

Achtergrondinformatie over de automarkt

Grote kans dat je er iets van hebt meegekregen, er is de afgelopen tijd veel gaande op de automarkt. Het komt erop neer dat door allerlei tekorten er veel minder nieuwe auto’s zijn geproduceerd. Hoe minder aanbod er is, hoe hoger de prijzen zijn van datgeen dat wel beschikbaar is. Sta je op het punt om een nieuwe auto te kopen, dan zul je daar meer geld voor moeten neerleggen dan een paar jaar geleden. Daarnaast kan het zijn dat je nog maanden moet wachten voordat jouw auto daadwerkelijk van de fabrieksband afrolt.

Om het tekort aan nieuwe auto’s op te vangen zijn autobedrijven massaal occasions gaan inzetten. Ook deze werden daardoor schaars. Normaalgesproken ruilen mensen vaak hun occasion in op het moment dat ze een nieuwe auto kopen, maar omdat nieuwe auto’s bijna niet beschikbaar waren, stokte de inruil ook. Door de occasion-schaarste schoten ook de prijzen voor occasions door het plafond. Daarnaast is de kans op een miskoop groter dan ooit, omdat alles wat maar vier wielen heeft de markt wordt opgedrukt. Kijk dus goed uit als je van plan bent een auto aan te schaffen. In dit artikel geven we je tips over waar je op moet letten bij de aanschaf van een auto en hoe je een miskoop kunt proberen te voorkomen. Wil je geen miskoop-, onderhouds- en restwaarderisico? Dan kan private lease een mooi alternatief zijn. Hier vind je ons aanbod.

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews