SmiLease

FordPass

donderdag 23 september 2021

Sync 3 & FordPass


In de afgelopen jaren het is het aantal Ford's dat bij SmiLease geleased wordt flink toegenomen. Veel van deze auto's zijn uitgevoerd met het zogeheten Sync 3 systeem. Sync 3 is het besturingssysteem van het touchscreen. Hiermee bedient u de navigatie, telefoon, radio, Apple Carplay, Android Auto en vele andere mogelijkheden.

Ford rijders die gebruik maken van dit touchscreen kunnen, in veel gevallen, ook buiten hun auto erg veel informatie opvragen. Dit kan dan met behulp van FordPass. Dit is een gratis app voor uw mobiele telefoon die u helpt om nog meer uit uw Ford te halen. 

Met de FordPass kunt u bijvoorbeeld:

  • De auto op afstand openen en sluiten
  • De locatie van de auto bekijken
  • De status van de auto bekijken
  • Onderhoudsschema’s bekijken
  • De onderhoudshistorie bekijken
  • Maandelijks brandstofrapporten ontvangen
  • De bandenspanning in de gaten houden
  • Handleiding van de auto raadplegen
  • Direct contact zoeken met Ford Assistance
  • En nog veel meer!

Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw auto.
Bent u nieuwsgierig geworden? FordPass is gratis te downloaden via:

Android gebruikers

IOS gebruikers

Wanneer u de app voor het eerst gebruikt, vraagt deze om het VIN-nummer van de auto. Deze vindt u onderin de voorruit van uw Ford.

 

Screenshot 3
Screenshot 2
Screenshot 1

Is mijn auto geschikt voor FordPass?


Vrijwel alle nieuwe Fords worden momenteel uitgerust met de mogelijkheid tot gebruik van FordPass. Dit is in het verleden niet altijd zo geweest. U kunt vrij gemakkelijk controleren of uw auto hiervoor geschikt is door goed te kijken naar de antenne. Wanneer uw antenne een haaienvin-vorm heeft zoals hieronder, dan is uw auto geschikt voor het gebruik van FordPass.

Soms werkt de app ook wanneer u deze vin niet heeft. Het is dus zeker het proberen waard om toch te kijken of uw auto geschikt is voor FordPass!

Fiesta Vin
Focus Vin

Sync 3 en kaartenupdates


Wist u dat u al dat u zelf uw navigatiesysteem kunt updaten naar de nieuwste versie? De laatste updates kunt u zelf downloaden en via een USB stick in de auto laden. Hiermee verzekert u zich van de nieuwste versie van het besturingssysteem en kunt u daarnaast gratis navigatie updates downloaden.

Benieuwd hoe dit werkt? Bezoek hiervoor de Ford website.

Ford en SmiLease


Bij SmiLease kijken wij constant of ons aanbod aansluit bij de behoefte van onze klanten. SmiLease biedt auto’s aan van 7 verschillende merken. In 2017 heeft SmiLease het aanbod uitgebreid door hier het merk Ford aan toe te voegen.

Inmiddels is het vier jaar later en dankzij een goede samenwerking met Ford Sutherland (en voorheen Broekhuis) rijden er circa 140 Fords van SmiLease in Noordoost Nederland rond. Het is momenteel dan ook één van de meest gekozen merken bij SmiLease.

Ook benieuwd welke Fords wij u kunnen bieden? Kijk snel tussen ons aanbod.

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews