SmiLease

Inflatie 12%? Bij SmiLease 1,5%!

donderdag 15 september 2022

Hoge gas- en energieprijzen, de kosten van boodschappen die door het plafond schieten, tanken is allang geen pretje meer. Nog nooit was de inflatie in Nederland zo hoog als de 12% op dit moment en het consumentenvertrouwen heeft daarnaast een dieptepunt bereikt. Kies je voor een leaseauto van SmiLease, dan bedraagt de jaarlijkse inflatiecorrectie slechts 1,5%. Met een voorspelde verhoogde inflatie de komende jaren is het dan ook voordelig om een leaseovereenkomst voor langere looptijd af te sluiten. Eventueel in combinatie met het gratis SmiLease Flexpakket. In dit nieuwsbericht lees je er alles over. 

Flexibiliteit met het gratis SmiLease Flexpakket

Private lease geeft overzicht en bovenal grip op je autokosten. Het kan echter voorkomen dat er dingen in jouw situatie veranderen waardoor je mogelijk eerder wilt stoppen met het leasen van jouw auto dan dat contractueel is overeengekomen. Onverwachte dingen gebeuren en uiteindelijk kan niemand in de toekomst kijken. Eerder stoppen kan, maar gaat vaak gepaard met hoge kosten en dat is precies wat je nu eigenlijk niet wilt. Daarom kun je bij SmiLease kiezen voor occasion lease met het gratis SmiLease Flexpakket. Lease je bij SmiLease een occasion, dan kun je jouw overeenkomst al na 10 maanden opzeggen om wat voor reden dan ook, ongeacht de looptijd van je contract. Op deze manier kun je optimaal profiteren van de lage inflatiecorrectie van 1,5% door de leaseovereenkomst voor meerdere jaren vast te leggen, maar heb je de flexibiliteit om in te spelen op onverwachte gebeurtenissen. Wil je alles weten over het gratis SmiLease Flexpakket? Klik dan hier.

Behoefte aan een auto blijft, investeren echter niet nodig

Hoewel we momenteel in een roerige tijd zitten, zal voor heel veel mensen een auto toch een noodzakelijk vervoersmiddel blijven. De voornaamste reden hiervoor is dat veel mensen een auto nodig hebben om op hun werk te komen, maar ook andere redenen zoals het naar school brengen van de kinderen kunnen ervoor zorgen dat je eigenlijk niet zonder auto kan. Investeren in een (bijna) nieuwe auto omdat je andere aan vervanging toe is of omdat je voortaan een auto nodig hebt, kan op dit moment wel eens zeer slecht uitkomen. Private lease kan dan uitkomst bieden, omdat je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de auto en niet in een keer een groot bedrag hoeft te investeren om een auto tot je beschikking te krijgen.

Niet langer onzekerheid over reparaties en onderhoud

Een investering in een auto kan op dit moment slecht uitkomen, maar ook een plotselinge noodzakelijke reparatie of hoog uitvallende onderhoudskosten zijn mogelijk zaken waar je nu echt even niet op zit te wachten. Bij een eigen auto is dit echter wel een risico, zeker als jouw auto al een aantal jaren meegaat of niet goed onderhouden is. Kies je voor private lease, dan draag je dit risico over op de leasemaatschappij. Onderhoud en reparatie zitten namelijk bij de leaseprijs inbegrepen. Net als de wegenbelasting en verzekering. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Private lease van SmiLease kan dus ook in roerige tijden als deze een goede mobiliteitsoplossing zijn omdat je geen groot bedrag hoeft te investeren, onderhoud en reparatie bij de leaseprijs zijn inbegrepen en het SmiLease Flexpakket veel flexibiliteit biedt bij occasion lease. Ook profiteer je van een zeer lage inflatiecorrectie en loont het om daarom een leaseovereenkomst voor langere periode vast te leggen. Benieuwd naar alle voordelen van private lease van SmiLease? Je vindt ze hier. 

 

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews