Tips bij de keuze voor een elektrische auto

dinsdag 19 oktober 2021

Overweegt u om elektrisch te gaan rijden, maar wilt u nog wat meer informatie over voordelen, risico's en aandachtspunten? Wij zetten belangrijke zaken voor u op een rij. 

Lees meer

FordPass

donderdag 23 september 2021

In dit artikel leest u welke slimme functies de FordPass-app u te bieden heeft, welke auto's geschikt zijn en nog veel meer!

Lees meer

Autovakantie - zomertips

woensdag 16 juni 2021

De zomervakantie is in aantocht, heeft u al vakantieplannen? In dit nieuwsbericht leest u wat u kunt doen om probleemloos met de auto op vakantie te gaan.

Lees meer

Trekhaken en kogeldruk

woensdag 24 maart 2021

Lenteweer, het perfecte moment voor een mooie fietstocht. Wilt u uw fiets meenemen op een fietsendrager? In dit artikel leest u precies waar u op moet letten.

Lees meer

Wintertips

dinsdag 9 februari 2021

Het winterse weer vergt soms wat aanpassingen wat betreft het gebruik van uw auto. In dit nieuwsbericht geeft Jasper u 10 wintertips voor uw auto.

Lees meer

Wat te doen bij schade

donderdag 14 januari 2021

Voorkom schade en behoud uw no-claim, maar wat als u toch te maken krijgt met schade? SmiLease legt u daarom kort uit waarop u moet letten.

Lees meer

Android Auto

dinsdag 29 december 2020

Het was even wachten, maar Google heeft eindelijk aangekondigd dat het bedrijf Android Auto uit gaat brengen in meer landen, waaronder Nederland.

Lees meer

Wegenbelasting en CO2

vrijdag 21 juni 2019

Bepaalt de Co2-uitstoot de hoogte van de door u te betalen wegenbelasting? En welk effect heeft dit op de restwaarde van uw auto? U leest het in ons nieuwsbericht.

Lees meer

Winter-, zomer- of all-seasonbanden?

vrijdag 7 december 2018

Winterbanden, zomerbanden of all-seasonbanden, wat is nu de beste keuze? We helpen u graag bij het maken van een afweging.

Lees meer

Benzine of diesel

vrijdag 20 april 2018

Kiest u voor benzine of diesel? Een lastige keuze. In dit artikel helpt SmiLease u met kiezen.

Lees meer

Wanneer APK keuren

maandag 5 februari 2018

Wanneer APK voor auto's niet tijdig plaatsvindt, is dit vaak het gevolg van herinneringen van de RDW die naar de berichtenbox van MijnOverheid gestuurd worden. Voorkom boetes!

Lees meer