Vacature verkoopadviseur € 2.400 - 3.200

dinsdag 30 januari 2024

Nieuwe collega gezocht! SmiLease is op zoek naar een verkoopadviseur die onze ex-lease-auto’s gaat verkopen, maar niet zo eentje met maatpak en gladde praatjes. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel v...

Lees meer

Kom jij ons team versterken?

vrijdag 30 december 2022

Vacature alert! SmiLease is op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij aan de slag als private lease adviseur? Kom ons gezellige, kleinschalige team versterken!

Lees meer

Een lange (vakantie)rit voor de boeg? Zo blijf je fris!

woensdag 21 december 2022

Ga jij binnenkort met de auto op vakantie, of heb je een andere lange rit op de planning? Wij geven je tips!

Lees meer

Pas op, het kan glad zijn!

woensdag 21 december 2022

Huh? Per ongeluk een berichtje voor de winter te vroeg online gezet? Je zou het misschien bijna denken, maar gladheid kan ook nu wel degelijk een rol spelen. Juist nu! Hoe dat zit, lees je hier!

Lees meer

Rijden in de mist

woensdag 21 december 2022

Herfst; gekleurde bladeren, prachtige luchten en mistflarden. Juist dat laatste maakt het rijden in de ochtenden en avonden soms verraderlijk, hoe mooi het er ook uitziet. In dit nieuwsbericht lees...

Lees meer

Lampjes in het dashboard, wat betekenen ze ook alweer?

woensdag 21 december 2022

Waarschuwingslampjes, weet jij wat ze betekenen? In dit nieuwsbericht lees je over de belangrijkste waarschuwingslampjes.

Lees meer

Feest - 1.500 SmiLease auto's op de weg!

zaterdag 1 oktober 2022

Het is feest - 1.500 SmiLease-auto’s op de weg! We vinden het daarom een mooi moment voor een bedankje richting onze klanten. In dit nieuwsbericht lees je er alles over.

Lees meer

Wat tanken, E5 of E10?

woensdag 17 augustus 2022

Regelmatig vragen klanten die hun leaseauto op komen halen welke brandstof zij moeten tanken, E5 of E10? In dit nieuwsbericht vertellen we je er alles over!

Lees meer

Zomerse hitte, tips om jouw auto koel te houden

maandag 25 juli 2022

De afgelopen dagen kon je wel een eitje bakken op de motorkap zo heet was het. In dit nieuwsbericht geven we je tips om de temperatuur in jouw auto enigszins redelijk te houden.

Lees meer

Autovakantie - zomertips

woensdag 22 juni 2022

De zomervakantie is in aantocht, heb jij al vakantieplannen? In dit nieuwsbericht lees je wat je kunt doen om probleemloos met de auto op vakantie te gaan.

Lees meer

De temperaturen lopen op, houd het hoofd koel!

zaterdag 14 mei 2022

De temperaturen lopen op, ben je nog op zoek naar een auto waarmee je zomerse temperaturen comfortabel kunt trotseren? Potentiële vakantie-partners op een rij.

Lees meer

Roadtrippen, dat doe je gewoon in eigen land!

vrijdag 4 maart 2022

Heb je zin om er lekker op uit te gaan? Ga dan voor een roadtrip in eigen land! Wij hebben 5 fantastische routes op een rijtje gezet.

Lees meer

Nieuw bij SmiLease: Kia!

donderdag 6 januari 2022

Nieuw bij SmiLease: Kia! Wij breiden ons assortiment uit met het best verkochte consumentenmerk in NL! Lease bij ons jouw Kia en profiteer van scherpe prijzen en unieke leasevoorwaarden!

Lees meer

Wat te doen bij schade

donderdag 14 januari 2021

Voorkom schade en behoud jouw no-claim, maar wat als je toch te maken krijgt met schade? SmiLease legt je daarom kort uit waarop je moet letten.

Lees meer

Nieuw bedrijfspand

vrijdag 1 januari 2021

Ons nieuwe bedrijfspand hebben wij in gebruik genomen, graag delen wij met u onze eerste ervaringen en indrukken, daarnaast geven wij u graag informatie over dit energiezuinige gebouw.

Lees meer

Tips veilig autorijden

vrijdag 9 oktober 2020

Schade veroorzaken of bij een ongeluk betrokken zijn wil je graag voorkomen. Autorijden vraagt om concentratie en tijd. SmiLease geeft je daarom vijf tips voor veilig autorijden.

Lees meer