Tips bij de keuze voor een elektrische auto

woensdag 20 oktober 2021

Overweegt u om elektrisch te gaan rijden, maar wilt u nog wat meer informatie over voordelen, risico's en aandachtspunten? Wij zetten belangrijke zaken voor u op een rij. 

Lees meer

FordPass

donderdag 23 september 2021

In dit artikel leest u welke slimme functies de FordPass-app u te bieden heeft, welke auto's geschikt zijn en nog veel meer!

Lees meer

Onderzoek private lease

donderdag 26 augustus 2021

Het Ministerie van Financiën heeft onderzoek gedaan naar de private lease markt. De conclusies van het Ministerie zijn positief. In dit artikel leest u er alles over.

Lees meer

Autovakantie - zomertips

woensdag 16 juni 2021

De zomervakantie is in aantocht, heeft u al vakantieplannen? In dit nieuwsbericht leest u wat u kunt doen om probleemloos met de auto op vakantie te gaan.

Lees meer

Beste occasiondeal van NL

dinsdag 1 juni 2021

Yes, onze nieuwe website is live! Er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd, waaronder een alert voor de beste occasiondeal van Nederland!

Lees meer

Keurmerk private lease

dinsdag 18 mei 2021

Wel of niet aangesloten bij het VNA keurmerk private lease. Wat zijn de verschillen, en belangrijker, wat brengt voor u de meeste voordelen? U leest het hier.

Lees meer

Groei private lease

donderdag 6 mei 2021

Ook in 2020 groeit private lease met een toename van 14% fors door. SmiLease zet de cijfers en de valkuilen voor u op een rij!

Lees meer

Behoud schadevrije jaren

donderdag 15 april 2021

De Consumentenbond onderzoekt: er zijn maar weinig leasemaatschappijen die schadevrije jaren op naam registreren. Dit kan u honderden euro's per jaar kosten!

Lees meer

€ 500 extra inruilpremie VW Polo

donderdag 8 april 2021

Nu bij SmiLease: de Volkswagen Polo Comfortline. Veelzijdig, stijlvol en compact, maar toch heel ruim van binnen. Sportiever en standaard luxer dan ooit, lease 'm nu!

Lees meer

Trekhaken en kogeldruk

woensdag 24 maart 2021

Lenteweer, het perfecte moment voor een mooie fietstocht. Wilt u uw fiets meenemen op een fietsendrager? In dit artikel leest u precies waar u op moet letten.

Lees meer

Meer of minder gereden kilometers

donderdag 11 maart 2021

Leasevoorwaarden bepalen de leaseprijs. Per leasemaatschappij verschilt de meer-of-minder-kilometers-regeling. Wij zetten de verschillen op een rij.

Lees meer

Occasion private autolease

vrijdag 26 februari 2021

Bij SmiLease kunt u ook jonge occasions leasen. Dit zijn leaseauto’s die kort gebruikt zijn en die met een extra korting opnieuw als private leaseauto aangeboden worden.

Lees meer

Aanbrengkorting

donderdag 25 februari 2021

150 euro korting, speciaal voor u! Zorgt u ervoor dat een familielid, vriend(in) of kennis klant bij ons wordt, dan zorgen wij ervoor dat u € 150 korting krijgt op uw leasetermijn.

Lees meer

Wintertips

dinsdag 9 februari 2021

Het winterse weer vergt soms wat aanpassingen wat betreft het gebruik van uw auto. In dit nieuwsbericht geeft Jasper u 10 wintertips voor uw auto.

Lees meer

Wat te doen bij schade

donderdag 14 januari 2021

Voorkom schade en behoud uw no-claim, maar wat als u toch te maken krijgt met schade? SmiLease legt u daarom kort uit waarop u moet letten.

Lees meer

Nieuw bedrijfspand

vrijdag 1 januari 2021

Ons nieuwe bedrijfspand hebben wij in gebruik genomen, graag delen wij met u onze eerste ervaringen en indrukken, daarnaast geven wij u graag informatie over dit energiezuinige gebouw.

Lees meer

Android Auto

dinsdag 29 december 2020

Het was even wachten, maar Google heeft eindelijk aangekondigd dat het bedrijf Android Auto uit gaat brengen in meer landen, waaronder Nederland.

Lees meer

Elektrisch leasen bij SmiLease

woensdag 16 december 2020

Een elektrische auto private leasen doet u voortaan gewoon bij SmiLease.

Lees meer

Tips veilig autorijden

vrijdag 9 oktober 2020

Schade veroorzaken of bij een ongeluk betrokken zijn wil je graag voorkomen. Autorijden vraagt om concentratie en tijd. SmiLease geeft je daarom vijf tips voor veilig autorijden.

Lees meer

Gratis SmiLease Flexpakket

zaterdag 3 oktober 2020

Lease nu een occasion bij SmiLease en profiteer van het gratis SmiLease Flexpakket! In dit bericht leest u hier meer over.

Lees meer

Private lease consumentenbond

dinsdag 3 maart 2020

Omdat veel mensen niet weten hoe hoog hun maandelijkse autokosten zijn, heeft de Consumentenbond een onderzoek gedaan naar het verschil in autokosten bij kopen en private lease.

Lees meer

Wegenbelasting en CO2

vrijdag 21 juni 2019

Bepaalt de Co2-uitstoot de hoogte van de door u te betalen wegenbelasting? En welk effect heeft dit op de restwaarde van uw auto? U leest het in ons nieuwsbericht.

Lees meer

Winter-, zomer- of all-seasonbanden?

vrijdag 7 december 2018

Winterbanden, zomerbanden of all-seasonbanden, wat is nu de beste keuze? We helpen u graag bij het maken van een afweging.

Lees meer

Occasion leasen of kopen?

donderdag 1 november 2018

Een occasion leasen, of toch kopen? SmiLease helpt u in dit nieuwsbericht met het maken van een afweging.

Lees meer

Benzine of diesel

vrijdag 20 april 2018

Kiest u voor benzine of diesel? Een lastige keuze. In dit artikel helpt SmiLease u met kiezen.

Lees meer

Wanneer APK keuren

maandag 5 februari 2018

Wanneer APK voor auto's niet tijdig plaatsvindt, is dit vaak het gevolg van herinneringen van de RDW die naar de berichtenbox van MijnOverheid gestuurd worden. Voorkom boetes!

Lees meer

Inname schade

maandag 10 april 2017

Auto's worden gebruikt en door gebruik ontstaan gebruikssporen. Leasemaatschappijen gaan heel verschillend om met inname schades, wat kan leiden tot uiteenlopende kosten.

Lees meer

Leasen zonder vast arbeidscontract

dinsdag 21 februari 2017

Haast 40 % van de werkzame beroepsbevolking heeft geen vaste arbeidsovereenkomst. SmiLease biedt ZZP-ers, zelfstandigen en medewerkers met een flexcontract maatwerk Private Lease oplossingen.

Lees meer

BKR en private lease

woensdag 21 september 2016

SmiLease krijgt veel vragen over BKR registraties en de mogelijke gevolgen hiervan. In deze nieuwsbrief geeft SmiLease u een toelichting.

Lees meer