SmiLease

Actie: € 300 korting met jouw schadevrije jaren!

donderdag 14 september 2023

  • Nieuws
  • Actie: € 300 korting met jouw schadevrije jaren!

Geen deuken, geen krassen, geen schade? Wel korting! Ben jij een onberispelijke automobilist, deukvrije diva of ongevalvrije rijder en heb jij meer dan 8 schadevrije jaren? Ontvang dan € 300 korting op je eerste leasetermijn! 

€ 300 instapkorting

Wil jij een auto leasen bij een leasemaatschappij die schadevrij rijden écht beloont? Dan hebben wij nu de ideale actie voor jou! Kies je voor private lease van SmiLease en beschik je over meer dan 8 schadevrije jaren? Dan krijg je nu naast maximale no-claimkorting en een verlaagd eigen risico van € 100 tijdelijk € 300 korting op je eerste leasetermijn! De korting geldt op overeenkomsten met een looptijd vanaf 36 maanden en is van toepassing op zowel nieuwe auto's als occasions.

Naar het aanbod!

De Ford Fiësta, profiteer driedubbel!

Kies je voor een nieuwe Ford Fiësta? Dan ontvang je niet alleen € 300 korting op je eerste leasetermijn bij meer dan 8 schadevrije jaren, je krijgt ook nog eens het gratis SmiLease Flexpakket! Verder krijg je bij SmiLease geen BKR, is de auto direct leverbaar en lease je deze bij ons voor de allerscherpste all-in leaseprijs van Nederland. Je vindt de Ford Fiësta hier.

Laagste eigen risico & opbouw schadevrije jaren

Schadevrij rijden wordt bij SmiLease ook tijdens je leasecontract beloond. Heb je meer dan 8 schadevrije jaren, dan is jouw eigen risico als er toch iets gebeurt slechts €100! Dit eigen risico is een van de laagsten in Nederland. Verder betekent meer dan 8 schadevrije jaren maximale no-claimkorting en ben je dus verzekerd van de allerscherpste all-in leaseprijs. SmiLease registreert schadevrije jaren op naam. Tijdens je leasecontract worden de schadevrije jaren die je opbouwt op jouw naam geregistreerd. Stop je met leasen, dan krijg je een verklaring van jouw schadevrije jaren mee en kunnen andere verzekeraars jouw schadevrije jaren bij de Roy Data databank inzien. Handig voor als je zelf ooit weer een auto wilt kopen!

Neem een kijkje tussen ons aanbod, vraag een offerte aan en krijg de eerste maand €300 korting!

Banner Nieuwsbrief (2)