SmiLease

De beste private lease deal van Nederland!

zaterdag 22 oktober 2022

  • Nieuws
  • De beste private lease deal van Nederland!

Ben jij op zoek naar een compacte gezinsauto?

Iedere dag een fiësta met onze super scherp geprijsde Ford Fiësta’s! Je vindt ze nergens goedkoper!

Het najaar vordert, ook het einde van 2022 laat niet meer lang op zich wachten! Dat de prijzen stijgen, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Bij autoprijzen is dat niet anders helaas, maar we hebben goed nieuws! We hebben nog een fraaie maar beperkte partij nieuwe Ford Fiësta’s kunnen inkopen tegen de oude prijzen! Daarom lease je de Fiësta bij SmiLease voor de allerscherpste all-in leaseprijs van Nederland! Ook als je kijkt naar andere merken is er geen enkel aanbod dat kan concurreren met ons Fiësta-aanbod. De Ford Fiësta is dé ideale compacte gezinsauto met uitmuntende, sportieve rijeigenschappen en standaard al heel veel luxe opties zoals adaptieve cruise control. Met de Fiësta krijg je veel auto voor je geld. Wil je nog profiteren van het oude, gunstige prijsniveau en je autokosten voor de komende jaren vastleggen? Grijp dan nu snel je kans! De Fiësta’s zijn direct leverbaar!

Over de hybride Ford Fiësta

Een rijke standaarduitrusting en sportieve rijeigenschappen waar je u tegen zegt: de Ford Fiësta! De Fiësta ziet er vanbinnen erg modern uit en ook het uiterlijk van deze auto is helemaal opgefrist. De zevende generatie Fiësta heeft een ‘frisse neus’ (facelift) gekregen! De vernieuwde Fiësta doet zijn naam nog steeds eer aan, want het rijden met deze auto is een feest! Daarnaast beschikt deze auto over een milde hybride motor (zonder stekker) die ervoor zorgt dat jij zo weinig mogelijk bij de pomp staat. Als je het gas loslaat of remt, wint het hybride systeem automatisch stroom terug. Dit wordt opgeslagen en later weer gebruikt ter ondersteuning van de brandstofmotor. Het gemiddelde verbruik bedraagt ongeveer 1 op 20 en dat is heel netjes voor deze sportieve auto!

De highlights op een rijtje

  • 6 versnellingen, comfortabel en zuinig ook op hogere snelheden!
  • Adaptieve cruise control en heel veel andere luxe opties!
  • De beste en sportiefste rijeigenschappen in zijn segment
  • Milde hybride motor die de brandstofmotor ondersteunt

We hebben de Ford Fiësta op voorraad in maar liefst vier uitvoeringen! De chique Titanium, nóg luxere Titanium X, sportieve ST-Line en uitgebreidere ST-Line X. Ben je benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en hun onderlinge verschillen? Neem dan een kijkje!

Ford Fiësta Titanium

Ford Fiësta Titanium X

Ford Fiësta ST-Line

Ford Fiësta ST-Line X

De prijzen stijgen, leg jouw autokosten nu nog vast!

Alles wordt duurder en op het moment van inflatie geldt dat je beter vandaag nog kan kopen dan morgen, want dan kan het alweer duurder zijn. Door te kiezen voor private lease van de Ford Fiësta leg je jouw autokosten voor de komende jaren wel heel voordelig vast! Je profiteert dan nog van het oude, voordelige prijsniveau. Ook de inflatiecorrectie van 1,5% die SmiLease jaarlijks in januari toepast, vervalt voor 2023 als je profiteert van deze najaarsactie! De Fiësta vind je daarnaast nergens goedkoper en is direct leverbaar. Kiezen voor private lease betekent: geen grote eigen investering, geen risico op onverwachte onderhouds- en reparatiekosten, wél weten wat je iedere maand betaalt! Met all-in private lease van SmiLease hoef je alleen nog maar te tanken!

Profiteer nog snel van deze beste private lease deal van Nederland, op is op!

IMG 7329
IMG 7317
IMG 7331
9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews