SmiLease

Feest - 1.500 SmiLease auto's op de weg!

zaterdag 1 oktober 2022

  • Nieuws
  • Feest - 1.500 SmiLease auto's op de weg!

Het is feest bij SmiLease, want er rijden sinds kort 1.500 SmiLease-auto’s op de weg! We zijn ontzettend dankbaar voor dit fantastische aantal en de hoogste klanttevredenheid van leasemaatschappijen in Nederland waarmee onze klanten ons beloond hebben. We vinden het daarom een mooi moment voor een bedankje richting onze klanten. In dit nieuwsbericht lees je er alles over.

De eerste private leasemaatschappij van Nederland

Al sinds 2006 kan de particulier bij SmiLease een auto leasen en hiermee was SmiLease de eerste aanbieder van private lease in Nederland! Al snel werden de eerste opdrachten gescoord en de eerste auto’s afgeleverd. Smile-momentje: onze allereerste klanten zijn nog steeds klant! Volkswagen en Opel waren de eerste twee automerken die bij het vaste assortiment gingen horen, maar dit werd al snel uitgebreid met Skoda, Toyota, Peugeot, Citroën en Ford. Later maakte Toyota plaats voor Nissan en ging Kia deel uitmaken van het assortiment. Ook het team telde steeds meer collega’s. Inmiddels bestaat het team uit zes enthousiaste collega’s. In 2016 werd wat betreft aantal leaseauto’s de eerste mijlpaal bereikt: 500 SmiLease-auto’s op de weg. In 2019 werd de 1.000 aangetikt en nu, in 2022, zijn we gegroeid naar maar liefst 1.500 auto’s! In de tijdlijn onderaan dit bericht vind je nog veel meer leuke informatie over de historie van SmiLease.

Wie iets te vieren heeft, trakteert!

Wij verloten 15x € 100 onder onze klanten! Doe je mee met onderstaande opdracht, dan kun je € 100 korting op je volgende leasetermijn winnen!

Wij vinden het super leuk om te trakteren, maar vinden het ook zeker leuk om iets cadeau te krijgen. In onze showroom willen we graag een wand aankleden met een indrukwekkende fotocollage van zoveel mogelijk foto's van onze auto's, we kunnen daarom nog wel wat beeldmateriaal gebruiken...

Wil jij kans maken op de € 100 korting?

Geef ons dan je lievelingsfoto van jouw SmiLease private leaseauto cadeau door deze onder ons Facebookbericht te posten! Klik hier om rechtstreek naar het facebookbericht te gaan.

Heb je geen Facebook? Je mag de foto ook naar ons whatsappen op 0594 28 35 30 of mailen naar rh@smilease.nl. De winnaars ontvangen in de maand november honderd euro korting op hun leasetermijn! We zijn heel benieuwd naar jullie inzendingen en ontvangen deze graag uiterlijk 15 oktober. De winnaars worden door loting bepaald en ontvangen van ons een berichtje.

Wil je jouw kans verdubbelen? Deel het bericht dan op je eigen tijdlijn en like onze Facebookpagina!

 

De SmiLease-tijdlijn

Tijdlijn Vernieuwd (2)