SmiLease

Vacature: controller / administrateur (ingevuld)

dinsdag 6 juni 2023

  • Nieuws
  • Vacature: controller / administrateur (ingevuld)

SmiLease is een financieel stabiel en ambitieus bedrijf dat in 2006 als eerste bedrijf in Nederland gestart is met het aanbieden van private autolease. Op basis van concurrerende leaseprijzen, een goed pakket leasevoorwaarden en een erg hoge klanttevredenheid groeit SmiLease sterk.

Op dit moment bestaat het wagenpark van SmiLease uit meer dan 1.600 auto’s. Als gevolg van deze voortdurende groei zoekt SmiLease voor minimaal 24 uur per week een:

Controller / administrateur  

SmiLease is een commercieel administratief bedrijf. Basis voor onze scherpe leaseprijzen zijn slimme werkmethodieken die zorgen voor een hoge administratieve efficiency.

Wij zoeken een collega met goede administratieve inzichten en met ideeën voor verdere verbeteringen van werkmethodes.

Tot het takenpakket van onze nieuwe collega behoren o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Het volledige debiteuren beheer
  • Het inlezen van de bank en boeken van inkoopfacturen
  • Het beheren van het no-claim korting systeem
  • Het doorberekenen van schades
  • Het tussentijds berekenen van voorschotten voor meer- of minder gereden kilometers
  • Het beheer van borgsommen en van de vaste activa administratie

Zoals uit het bovenstaande blijkt is het een veelzijdige functie bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. SmiLease biedt daarnaast de mogelijkheid om het takenpakket mee af te stemmen op interesses, kwaliteiten en ambities van onze nieuwe collega.

Uitgangspunt is een financiële opleiding op HBO niveau, voldoende administratief organisatorische ervaring, kennis van Excel, Word en geautomatiseerde systemen, daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

In een dynamische markt biedt SmiLease een interessante functie. SmiLease biedt daarnaast een goed pakket arbeidsvoorwaarden met op fulltime basis 32 vakantiedagen, plezierige collega’s en goede koffie. Werktijden kunnen van maandag tot en met zaterdag in overleg bepaald worden.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Hans van der Kooij of Sjouke Brandsma van SmiLease. Sollicitaties voorzien van een CV en een toelichting graag mailen naar jvdk@smilease.nl  SmiLease B.V., Lange Akkers 6, 9351 VP Leek. Tel: 0594 28 35 30

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews