SmiLease

SmiLease zomeractie

woensdag 8 juni 2022

De SmiLease zomeractie

Het is bijna zomer, hét perfecte moment voor een zomeractie! Bij SmiLease hebben we een hele fraaie partij nieuwe auto’s kunnen inkopen tegen de oude, voordelige inkoopcondities. We bieden de Citroën C3, Ford Fiësta en Nissan Micra daarom aan tegen de laagste all-in-leaseprijzen van Nederland! Nee, dat is nog niet alles. Je bent misschien al bekend met ons Flexpakket dat je gratis krijgt bij occasion lease. Nee? Je leest er hier meer over. Maar wat we wilden zeggen is dat je dit Flexpakket gratis krijgt bij de actieauto’s! Zo combineer je alle genot van het rijden in een spiksplinternieuwe auto met de flexibiliteitsvoordelen van een occasion, hoe uniek is dat!? Aan al dit voordeel kleeft ook één nadeel: de partij actieauto’s is beperkt dus wees er snel bij! Op is echt op!

Let op: de Citroën C3's zijn allemaal reeds de weg op. Deze auto is dus niet meer beschikbaar.

Hieronder vertellen we je alles over onze actieauto’s en vind je ook de autokostenberekening van de ANWB. Zo vergelijk je de kosten tussen aanschaf of lease van de auto en kun je aan de hand daarvan een afweging maken. 

Een hogere zitpositie, stoer design en ongekend rijcomfort zoals we dat van Citroën gewend zijn. De Citroën C3 Feel is uitgerust met veel luxe opties zoals climate control, navigatie, Apple CarPlay en Android Auto, parkeersensoren etc. Daarnaast vind je deze trendy auto bij ons in maar liefst vier verschillende kleuren: staal-grijs, platinum-grijs, zwart en wit! Met behulp van de ANWB-autokostencalculator hebben wij een berekening gemaakt van wat jou deze auto maandelijks kost als je hem zelf zou aanschaffen. Deze berekening is op basis van 10.000km/jaar en een bezitsduur van 5 jaren. Haal je de brandstof eraf (deze is immers bij private lease ook niet inbegrepen) dan kom je uit op een maandprijs van € 351. Bij SmiLease betaal je voor deze auto slechts € 339 per maand en profiteer je van het gratis SmiLease Flexpakket!

Hier vind je de Citroën C3! 

 

Sportief, luxe uitgerust en super modern, de Ford Fiësta behoort tot onze favorieten! Deze auto beschikt onder andere over sportstoelen, parkeersensoren, adaptieve cruise control, climate control en nog veel meer! Bij SmiLease vind je de Fiësta in vier verschillende uitvoeringen: Titanium, Titanium X, ST-Line en ST-Line X. Ga jij voor chique, of voor sportief? Ook voor de Fiësta hebben we weer uitgerekend wat deze auto je in de maand kost als je hem zelf aanschaft. We zijn in deze berekening uitgegaan van de Titanium-uitvoering. Haal je de brandstofkosten eraf, dan kom je uit op een maandprijs van € 354. De all-in leaseprijs is met € 339 ook in dit geval weer een stuk voordeliger. Daarnaast zijn onderhouds- en restwaarderisico’s op jou niet van toepassing en profiteer je van het gratis SmiLease Flexpakket!

De andere uitvoeringen van de Fiësta zijn beschikbaar voor beperkte meerprijzen. Hier vind je ze achtereenvolgens:

- Ford Fiësta Titanium

- Ford Fiësta Titanium X

- Ford Fiësta ST-Line

- Ford Fiëta ST-Line X

De Nissan Micra, herken je hem nog? We denken het niet! Deze auto lijkt namelijk in helemaal niets meer op de Micra van jaren geleden. Om eerlijk te zijn, deze auto is niet meer bepaald micra, maar juist lekker ruim en toch heel praktisch. Wij hebben deze auto in de chique N-Design-uitvoering op voorraad in maar liefst vier verschillende kleuren: wit, zilvergrijs, donkergrijs en rood! We halen weer de brandstof uit de kostencalculatie van de ANWB, die daarmee uitkomt op een maandprijs van € 379. De all-in leaseprijs van SmiLease bedraagt € 339, dat is een verschil van maar liefst € 40 per maand! En dan nog het feit dat je geen onderhouds- en restwaarderisico’s loopt en profiteert van het gratis SmiLease Flexpakket. 

Je vindt de Micra hier. 

Nieuw in te kopen auto's naar verwachting 20% duurder

Ook wij kunnen niet langer om de autoschaarste heen. Nieuw te bestellen auto’s gaan weg tegen hoofdprijzen die vaak wel 20% hoger liggen dan de oude prijzen. De leaseprijzen zullen daardoor voor volgende auto’s hoger liggen. Daarnaast zijn de levertijden nog steeds erg lang. Ben jij op zoek naar een leaseauto en word je enthousiast van de C3, Fiësta of Micra, grijp dan je kans en vraag vandaag nog een offerte aan!

Deze actie geldt uitsluitend voor onze voorraadauto's en is geldig tot en met de maand juli, of indien de actieauto's eerder op zijn, zo lang de voorraad strekt. 

IMG 5071
Banner Zomeractie Kopie
IMG 5063