SmiLease

Leasevergelijker private lease

Leasevergelijker private lease

Keuze maken uit directe aanbieders of Leasevergelijker private lease?

Op het gebied van private lease zijn er enorm veel keuzemogelijkheden waarbij de creativiteit van de diverse aanbieders af en toe groot is. Als gevolg hiervan is het voor u als klant lastig om door de bomen het bos te zien.

Aanbieders zijn:

 • de grote leasemaatschappijen
 • de importeurs van de automerken
 • dealerketens met eigen leaseformules

Bij het maken van een keus kunt u als klant dan ook al snel uit 20 aanbieders kiezen. Naast de internetpagina's van de directe aanbieders van private lease auto's kunt u ook nog de internetpagina's van leasevergelijkers bezoeken, bijv.:

 • leasevergelijker
 • autonomer
 • private lease vergelijker
 • autoweek private lease vergelijker
 • etc.

Met hulp van Leasevergelijker een private lease keuze maken ?

Een bedrijf als Leasevergelijker kan u helpen met het maken van een keuze. Belangrijk hierbij is:

 1. dat het getoonde aanbod compleet is
 2. dat appels met appels vergeleken worden
 3. dat de vergelijking op een objectieve manier tot stand komt

SmiLease heeft diverse leasevergelijkers vergeleken >> Tsja waar kun je al niet druk mee zijn! Het gaat uiteindelijk om de directe aanbieders, maar als je niet oppast zie je door "de bomen van leasevergelijkers" het bos niet meer.

1. Private Lease aanbod Leasevergelijker

De volledigheid van de gemaakte vergelijking verschilt enorm. Als u bijv. zoekt naar een Citroën C1 dan presenteert Leasevergelijker 3 aanbieders, Autoweek presenteert 13 aanbieders. Naar de mening van SmiLease heeft een vergelijking tussen een beperkt aantal aanbieders geen zin, u mist dan mogelijk de meest aantrekkelijke aanbieder.

2. Appels met appels vergelijken: Justlease als beste keuze ?

In veel gevallen beperkt de vergelijking zich tot de looptijd van de overeenkomst, het aantal kilometers per jaar en de leaseprijs. Naar de volledigheid van de uitvoering van de auto wordt vaak niet gekeken. Ook wordt in de vergelijking de volledigheid van het leasepakket en de klanttevredenheid niet meegenomen.

Bij het zoeken naar een Citroën C1 presenteren Autoweek en Leasevergelijker beiden Justlease als de beste deal. Opmerkingen van SmiLease m.b.t. dit advies van de vergelijkingssites:

 • De aangeboden auto leasen kan, maar....... de levertijd is 16 weken !! Het is dus een lokkertje, immers niemand wil 16 weken wachten op levering van deze auto
 • Kies je vervolgens voor een wel leverbare Citroën C1 met metallic lak dan is de leaseprijs € 25 per maand hoger, dat is 13 % meer dan het door de vergelijkingssites gepresenteerde tarief
 • De klanttevredenheid wordt niet meegenomen, Justlease heeft met een 3.0 zo'n beetje de laagste klanttevredenheid van Nederland, zie de Google reviews, dit bedrijf zou je op basis van zo'n lage klanttevredenheid helemaal niet aan mogen bevelen!

3. Op objectieve wijze vergelijkingen maken

Voor niets gaat de zon op in deze wereld, aan vergelijkingssites meedoen kost in veel gevallen dan ook geld. SmiLease betaalt niet om meegenomen te worden door vergelijkingssites. SmiLease gebruikt dit geld liever voor het aan haar klanten aanbieden van een zo compleet mogelijk pakket leasevoorwaarden in combinatie met een scherpe leaseprijs, zie de voordelen van het leasen bij SmiLease.