SmiLease

Nissan private lease

Denk jij erover om misschien een Nissan te gaan leasen? Bij SmiLease ben je aan het juiste adres voor Nissan private lease. Bij ons vind je auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Nissan is occasion lease bij ons ook mogelijk. Je kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heb je iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met jou op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren je graag. 

SmiLease is al meer dan 15 jaar actief en Nissan maakt al langere tijd deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keuze voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden je een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt gemak en veel zekerheid. Iedere Nissan die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer of Bosch Car Service Garage onderhouden. Zo ben je verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het vak. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een garage bij jou in de buurt. 

IMG 2988 Min
IMG 2568 Min

 

Nissan, informatie over het merk

Dit van oorsprong Japanse automerk behoort tot één van de grotere autofabrikanten. De eerste auto's die onder de merknaam Nissan geproduceerd werden, dateren van 1934. Het merk wordt, ook in Europa, steeds populairder en in 1986 begint het merk dan ook met het produceren van auto's in het Britse Sunderland, om zo Europa eenvoudig te kunnen bevoorraden. In 1992 wint de tweede editie van de Nissan Micra, als eerste auto van Japanse oorsprong, de titel 'Auto van het jaar'. 

In 2010 komt Nissan al eerste met een betaalbare 100% elektrische auto, de Nissan Leaf. Het uiterlijk van deze eerste Leaf valt niet bij iedereen in de smaak. De auto is extreem gestroomlijnd om zo de actieradius zo groot mogelijk te maken. De Leaf is inmiddels sterk doorontwikkeld waardoor het uiterlijk aansprekender is geworden en de actieradius vergroot is. Niet alleen op het gebied van elektrische auto's is het merk een pionier te noemen, ook was het merk een van de eersten die opmerkte dat de gewone personenauto het steeds vaker verloor van de SUV. Sinds 2007 heeft het merk daarom de Qashqai aan het assortiment toegevoegd. Deze auto is inmiddels een van de best verkochte SUV's in Europa. 

Nissan private lease bij SmiLease

Hieronder vind je meer informatie over verschillende auto's van het merk. Je vindt bij ons onder andere de Nissan Micra, Nissan Juke en de Nissan Qashqai in verschillende uitvoeringen. 

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews