SmiLease

Nissan private lease

Wil je mogelijk een Nissan leasen? Goed idee! Bij SmiLease ben je aan het juiste adres voor Nissan private lease. Bij ons vind je auto's in verschillende uitvoeringen.

Actie: Nissan Micra N-Design!

Hij is er, de nieuwe Nissan Micra bij SmiLease! Een sterk staaltje design gecombineerd met een stoer uiterlijk en veel comfort. Het iconische ontwerp is gebaseerd op sportauto's van vandaag de dag en dat maakt 'm naast stoer ook nog eens hartstikke sportief! We hebben een beperkte partij van deze auto's in de N-Design-uitvoering scherp kunnen inkopen, waardoor we de Micra tegen een bijzonder voordelige prijs kunnen aanbieden. Helemaal uniek: deze nieuwe auto lease je nu met het gratis SmiLease flexpakket!

Behalve dat we deze auto in maar liefst vier prachtige kleuren op voorraad hebben, is hij ook nog eens ontzettend luxe uitgerust. Zo beschikt de Nissan Micra over een Connect Pack met navigatie en Bose-geluidssysteem. Verder beschikt deze auto over Apple Carplay, Android Auto en DAB+ radio. Overigens: de stille 92pk motor is ook nog eens super zuinig. Met de schreeuwend dure brandstof op het moment is dat zeker geen luxe!

Private lease bij SmiLease

SmiLease is al 15 jaar actief en Nissan maakt inmiddels alweer een tijdje deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keus voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede private lease voorwaarden

Wij bieden je een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt gemak en veel zekerheid. Iedere Nissan die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer onderhouden. Zo ben je verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het merk. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een dealergarage bij jou in de buurt. 

Naast het private leasen van een nieuwe Nissan is occasion lease bij ons ook mogelijk. Je kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket.

IMG 2988 Min
IMG 2568 Min

 

Nissan, informatie over het merk

Dit van oorsprong Japanse automerk behoort tot één van de grotere autofabrikanten. De eerste auto's die onder de merknaam Nissan geproduceerd werden, dateren van 1934. Het merk wordt, ook in Europa, steeds populairder en in 1986 begint het merk dan ook met het produceren van auto's in het Britse Sunderland, om zo Europa eenvoudig te kunnen bevoorraden. In 1992 wint de tweede editie van de Nissan Micra, als eerste auto van Japanse oorsprong, de titel 'Auto van het jaar'. 

In 2010 komt Nissan al eerste met een betaalbare 100% elektrische auto, de Nissan Leaf. Het uiterlijk van deze eerste Leaf valt niet bij iedereen in de smaak. De auto is extreem gestroomlijnd om zo de actieradius zo groot mogelijk te maken. De Leaf is inmiddels sterk doorontwikkeld waardoor het uiterlijk aansprekender is geworden en de actieradius vergroot is. Niet alleen op het gebied van elektrische auto's is het merk een pionier te noemen, ook was het merk een van de eersten die opmerkte dat de gewone personenauto het steeds vaker verloor van de SUV. Sinds 2007 heeft het merk daarom de Qashqai aan het assortiment toegevoegd. Deze auto is inmiddels een van de best verkochte SUV's in Europa. 

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews