SmiLease

Ex lease auto kopen

Dealeronderhouden en met onderhoudshistorie

Auto kopen

Ex lease auto kopen

Bij SmiLease is er al meerdere jaren sprake van groei, hier zijn wij heel blij mee, maar het heeft nog een ander voordeel. Wij kopen iedere maand nieuwe auto's in om genoeg aanbod te hebben. Aan de andere kant komen er maandelijks ook weer auto's terug omdat contracten aflopen. Deze auto's checken we en de auto's die technisch geheel in orde zijn en er nog mooi en netjes uitzien, bieden wij aan voor particuliere verkoop. SmiLease biedt op deze manier particulieren de mogelijkheid om een dealeronderhouden ex lease auto te kopen. Een ex lease auto direct van de leasemaatschappij kopen is voor u financieel aantrekkelijk en ook betrouwbaar. Hieronder leest u waarom.

Geen afleverkosten en gratis garantie

Auto’s met een verkoopprijs boven de € 4.500 en minder dan 150.00km op de teller worden standaard door SmiLease geleverd met gratis een maand, of maximaal 2.500 km, garantie. Daarnaast worden er door SmiLease bij geen enkele auto afleverkosten berekend. De prijs waarmee SmiLease adverteert is dan ook de echte verkoopprijs. Geen kleine lettertjes, geen bijkomende kosten. Gewoon een scherpe, transparante deal. 

Een leaseauto kopen - uw voordeel

Als SmiLease een auto aan de handel verkoopt dan is het traject: SmiLease > handel > garage > consument. U ziet het al aan de hoeveelheid tussenstappen, op deze manier betaalt u meer dan u zou doen als u rechtstreeks van de leasemaatschappij zou kopen. De handel en de garage moeten vanzelfsprekend een bepaalde marge maken om hun bedrijf te laten draaien. In veel gevallen bedraagt deze marge minimaal € 1.000. Door rechtstreeks bij SmiLease uw auto te kopen, vermijdt u de marge van de tussenliggende partijen, hierdoor kan SmiLease u de auto tegen een scherpe, aantrekkelijk prijs aanbieden. Altijd behoort SmiLease tot de vijf goedkoopste aanbieders, maar in veel gevallen is SmiLease de goedkoopste aanbieder.

Ex lease auto's worden goed onderhouden

De leaseklant van SmiLease betaalt een vast bedrag voor het gebruik van de auto. Voor dit bedrag wil de klant in een auto rijden die perfect onderhouden wordt, dit in tegenstelling tot een particuliere eigenaar die regelmatig bespaart op noodzakelijk onderhoud. Door bij SmiLease te kopen, kunt u zeker zijn van een dealeronderhouden auto die technisch geheel in orde is. U kunt de onderhoudshistorie inzien.  

IMG 0301 Min
IMG_4518

 

Leaseauto kopen = weten wat u koopt

Alle auto's die SmiLease verkoopt zijn onderhouden volgens voorschrift van de fabrikant. De onderhoudshistorie is in het onderhoudsboekje afgestempeld, daarnaast registreert SmiLease in het systeem wanneer en bij welke kilometerstand de auto welk onderhoud gehad heeft. Deze registratie is voor u inzichtelijk. Ook verwerkt SmiLease iedere schade in haar administratie. SmiLease kan u dan ook informatie verstrekken over de volledige historie van de auto. In veel gevallen heeft SmiLease de auto nieuw gekocht en is dus eerste eigenaar. Fijn om  te weten is ook dat het gaat om particuliere leaseauto's die per leasetermijn slechts één reguliere bestuurder hebben gehad. Hierdoor wordt vermeden dat 'jan en alleman' met de auto van hot naar her vliegen, zoals bij zakelijke lease soms het geval is. Bij SmiLease weet u wat u koopt; een nette, dealeronderhouden occasion waar zorgvuldig mee omgegaan is. Auto's waarover wij enige vorm van twijfel hebben, worden niet particulier verkocht, maar gaan rechtstreeks naar de handel. Staat een auto bij ons te koop, dan weet u zeker dat het om een nette auto gaat die technisch in orde is. 

Uitgebreide onderhouds- en schadehistorie

In onderhoudsboekjes worden meestal alleen de onderhoudsbeurten afgestempeld. SmiLease registreert in haar administratie echter ook banden die vervangen zijn, alle reparaties die uitgevoerd zijn, iedere schade die hersteld is etc.. Vanuit de administratie biedt SmiLease u dan ook een perfect inzicht in de historie van de auto. Wanneer banden niet vaak vervangen zijn dan weet u bijvoorbeeld dat de vorige berijder een rustige rijstijl had. Naast de onderhoudshistorie is de schadehistorie echter minstens zo belangrijk: Heeft de auto schade gehad en zo ja, welke? Daarnaast kan het handig zijn om te weten door welk bedrijf de schade hersteld is, ook dit registreren wij. Tussen een schade herstellen of een schade camoufleren zit een groot verschil. SmiLease laat schade aan auto's uitsluitend herstellen door erkende bedrijven waar SmiLease al een reeks van jaren goede ervaringen mee heeft opgedaan.

Ex lease auto kopen  

De leaseauto's die SmiLease te koop aanbiedt, vindt u hier. Het aanbod wisselt continu. U kunt zich aanmelden voor het alert dat u op de hoogte houdt van nieuw aanbod. Hier kunt u zich inschrijven en vindt u meer informatie. Ook kunt u om de week profiteren van de beste occasiondeal van Nederland. Meer informatie en de aanmeldmogelijkheid vindt u hier. Bij interesse kunt u natuurlijk ook een afspraak met SmiLease maken om auto's te bekijken of om een proefrit te maken. Het inplannen van een afspraak kunt u hier doen. 

Of toch leasen?

Een ex lease auto kopen kan en is zeker een goede keuze, maar mocht u liever geen eigen geld in een auto willen steken en geen onderhouds- en restwaarde risico's willen lopen, dan kunt u ook overwegen om bij SmiLease een nieuwe auto of een occasion te leasen. Bij interesse kunt u, volledig vrijblijvend, een offerte aanvragen op de pagina van de auto waarin u mogelijk interesse heeft. Het lease aanbod vindt u hier

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews