SmiLease

Nieuw bij SmiLease: Kia!

donderdag 6 januari 2022

Kia private lease

In de autobranche zijn grote veranderingen gaande. Op dit moment zorgt autoschaarste voor de nodige problemen, maar ook structurele strategische beslissingen van grote partijen zorgen voor veranderingen. De crossover en de SUV worden steeds populairder onder consumenten. Fabrikanten verschuiven de productiefocus dan ook naar de grotere auto's. Compacte auto's worden daardoor steeds minder geproduceerd en sommige merken leggen de productie hiervan zelfs helemaal stil. 

Bij SmiLease merken we juist dat er nog veel vraag is naar compacte auto's als private leaseauto. Bijvoorbeeld als tweede auto, maar ook omdat voor een aantal mensen de compacte auto alles biedt wat ze nodig hebben. We hebben het geluk dat er in ons wagenpark nog een aantal compacte auto's rondrijden die straks opnieuw kunnen worden ingezet als lease occasion, maar dit vormt nog geen oplossing voor de behoefte aan nieuwe compacte auto's en het zijn er niet genoeg om in alle vraag te kunnen voorzien. We zijn daarom op zoek gegaan naar een betrouwbaar merk met een goede prijs-kwaliteitsverhouding dat onder andere de behoefte aan compacte auto's kan invullen. We kunnen dan ook enthousiast aankondigen dat Kia, het best verkochte consumentenmerk in Nederland, vanaf nu onderdeel uitmaakt van ons aanbod! 

Kia, van pittig compact tot zeeën van ruimte

Op de website van SmiLease vind je op het moment van schrijven de compacte Kia Picanto, de iets ruimere Kia Rio, de middelgrote Kia Stonic met een iets hogere zit en de zeer ruime Kia Ceed. Met deze selectie denken we een gevarieerd aanbod tot stand te hebben gebracht. Heb je een specifieke auto in gedachten, of wens je juist een bepaalde uitvoering of bepaalde opties? Dan horen we heel graag van je. We gaan dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en kunnen een specifieke auto voor je inkopen. Zowel nieuwe auto's als occasions behoren tot de mogelijkheden. We verwachten zeer binnenkort de eerste Kia's in onze showroom. Je bent natuurlijk van harte welkom om te komen kijken, plan een afspraak via de oranje knop of laat ons telefonisch weten wanneer je langs wilt komen. 

Wat kan SmiLease voor jou betekenen?

SmiLease verwelkomt je graag voor advies op maat. Je bent bij SmiLease aan het juiste adres voor particuliere autolease in Noordoost Nederland, maar ook voor de aankoop van een occasion. De keuze voor een auto is zeer persoonlijk en om aan vele wensen en behoeftes tegemoet te kunnen komen, heeft SmiLease naast de auto's in eigen voorraad de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Weten welke voordelen je nog meer hebt als klant van SmiLease? Je vindt ze hier

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews