SmiLease

Op = op, de Peugeot 108 Allure!

donderdag 20 januari 2022

  • Nieuws
  • Op = op, de Peugeot 108 Allure!

Alle lof voor de compacte auto

Als tweede auto, of gewoon omdat hij alles biedt wat je zoekt, de compacte auto is geliefd onder velen. Helaas stoppen veel automerken met de productie van compacte auto's en verschuiven de focus op de productie van crossovers en SUV's. Jammer vinden wij, want compacte auto's hebben veel voordelen. Zo zijn ze super zuinig, neem je ze door hun praktische formaat overal mee naartoe en stoten ze relatief minder Co2 uit. Daarnaast zijn ze betaalbaar. Overweeg je een compacte auto? Wacht dan niet te lang! We hebben nog een mooie maar beperkte partij Peugeot 108'en scherp kunnen inkopen die we nu als actie aanbieden. 

Wat vindt SmiLease van de Peugeot 108?

“De Peugeot 108 is erg gebruiksvriendelijk, stuurt soepel. De Allure-uitvoering beschikt over een luxe uitrusting: climate control, licht metalen velgen, parkeercamera achter, apple carplay en android auto, getinte ramen etc. Met deze actie betaal je de prijs voor de Active-uitvoering, maar krijg je veel meer”

Klik op de auto voor meer informatie en profiteer snel van de Peugeot 108 private lease actie! Let op: werkt de link niet meer? Dan is de 108 Allure als actieauto niet langer beschikbaar. Kijk hier voor het overige aanbod.