SmiLease

Private lease occasion

Naar occasion lease aanbod
9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews

Flexibel en voordelig: een private lease occasion

Occasion private lease wint terrein en dat is helemaal niet zo gek. Een nieuwe auto leasen is natuurlijk fantastisch: u bent de eerste berijder en kunt de auto nog helemaal 'inrijden', er is nog geen enkel spoor van gebruik te bekennen en u beschikt over de modernste technologie die er op dat moment beschikbaar is. In veruit de meeste gevallen sluit u voor een nieuwe auto een leasecontract af voor meerdere jaren. Mocht u tussentijds willen opzeggen, dan betekent dat vaak dat u tussen de 25-50% van de resterende termijnen dient te vergoeden. 

Er zijn ook situaties waarin iets meer flexibiliteit tegen lagere kosten wenselijk is. Bijvoorbeeld als de eisen aan een auto op korte termijn kunnen veranderen. Redenen hiervoor kunnen onder andere zijn: gezinsuitbreiding, meer- of juist minder gebruik van de auto, een andere financiële situatie etc. Ook als u erover denkt om binnen afzienbare tijd over te stappen op elektrische private lease, dan kan flexibiliteit een belangrijke rol spelen. Een 2e hands auto leasen kan in dit geval uitkomst bieden.

Occasion private lease prijsvoordeel

De leaseprijs van een jonge occasion ligt vaak net iets lager dan de prijs voor een nieuwe auto en u krijgt daarom net iets meer auto voor uw geld. Heeft u een mooie auto in gedachten, maar ligt de leaseprijs van een nieuwe net boven uw budget, dan kunt altijd bekijken welke mogelijkheden er zijn om de auto als jonge occasion te leasen. Mocht de occasion bij SmiLease niet op voorraad zijn, neem dan gerust even contact met ons op. Wellicht kunnen we de auto als occasion voor u inkopen. 

Occasion lease privé is flexibel

Bij SmiLease bieden we nu bij al onze occasions het gratis SmiLease flexpakket aan. Dit betekent dat u uw leasecontract om wat voor reden dan ook vroegtijdig kunt beëindigen. Hiermee dient u alleen rekening te houden met onze opzegtermijn van twee maanden. Aan de opzegging zijn voor u geen voorwaarden verbonden, waardoor het flexpakket absolute flexibiliteit biedt. De door u betaalde borgsom van veelal € 500 wordt niet terugbetaalt, dit bedrag wordt gebruikt voor een gedeelte van de extra kosten die SmiLease maakt als gevolg van de tussentijdse opzegging (administratieve afwikkeling, kosten voor her-inzet van de auto). Aan het vroegtijdig beëindigen zitten verder geen kosten verbonden. Heeft u uw auto niet meer nodig door bijvoorbeeld een verhuizing, thuiswerken of verandert uw financiële situatie plotseling, dan kunt u uw leasecontract dus gewoon beëindigen zonder te maken te krijgen met hoge kosten. 

 

IMG 5929 Min
IMG 8375 (2) Min
IMG 1273 Min