SmiLease

Citroën private lease

Denk jij er over om een Citroën te leasen? Bij SmiLease ben je aan het juiste adres voor Citroën private lease. Bij ons vind je auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Citroën, is occasion lease bij ons ook mogelijk. Je kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heb je iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met jou op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren je graag. 

SmiLease is al meer dan 15 jaar actief en Citroën maakt al lange tijd deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keus voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden je een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt gemak en veel zekerheid. Iedere Citroën die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer of Bosch Car Service garage onderhouden. Zo ben je verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het vak. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een garage bij jou in de buurt. 

IMG_4518
IMG 2574 Min

 

Citroën, unieke vormgeving en heel veel comfort

Dit Franse merk werd al in 1919 opgericht en heeft een rijke historie. Het merk heeft al meer dan 300 modellen voortgebracht, waarvan een aantal echt geschiedenis hebben geschreven. Herinner je je de ‘Deux chevaux’ (of ‘lelijke eend’) nog? 

Kenmerkend voor dit merk is het lef en de innovatie die het toepast. Citroën was bijvoorbeeld de eerste autofabrikant ter wereld die de voorwielaandrijving op de markt bracht. Verder toont het merk lef wat betreft gebruikte materialen, vormen en kleuren. Zo was het voor sommigen even schrikken toen de zogenaamde ‘airbumps’ geïntroduceerd werden, anderen vonden het juist prachtig. Geen ander automerk was ooit op het idee gekomen om beschermende, verende kunststofdelen in deuren aan te brengen. Of je het mooi vindt of niet, Citroën onderscheidt zich sterk van andere automerken en creëert daarmee een unieke identiteit.  

Citroën private lease bij SmiLease

Meer weten over Citroën bij SmiLease? Je vindt bij ons onder andere regelmatig de Citroën C1, Citroën C3 en Citroën C4 Cactus. Neem een kijkje tussen ons aanbod om de Citroëns van dit moment te bekijken. Ons aanbod vind je hier

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews