SmiLease

Citroën private lease

Wilt u mogelijk een Citroën leasen? Bij SmiLease bent u aan het juiste adres voor Citroën private lease. Bij ons vindt u auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Citroën is occasion lease bij ons ook mogelijk. U kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heeft u iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met u op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren u graag. 

SmiLease is al 15 jaar actief en Citroën maakt al lange tijd deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keus voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden u een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt u gemak en veel zekerheid. Iedere Citroën die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer onderhouden. Zo bent u verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het merk. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een dealergarage bij u in de buurt. 

IMG_4518
IMG 2574 Min

 

Citroën, informatie over het merk

Dit Franse merk werd al in 1919 opgericht en heeft een rijke historie. Het merk heeft al meer dan 300 modellen voortgebracht, waarvan een aantal echt geschiedenis hebben geschreven. Herinnert u zich de ‘Deux chevaux’ (of ‘lelijke eend’) nog? 

Kenmerkend voor dit merk is het lef en de innovatie die het toepast. Citroën was bijvoorbeeld de eerste autofabrikant ter wereld die de voorwielaandrijving op de markt bracht. Verder toont het merk lef wat betreft gebruikte materialen, vormen en kleuren. Zo was het voor sommigen even schrikken toen de zogenaamde ‘airbumps’ geïntroduceerd werden, anderen vonden het juist prachtig. Geen ander automerk was ooit op het idee gekomen om beschermende, verende kunststofdelen in deuren aan te brengen. Of u het mooi vindt of niet, Citroën onderscheidt zich sterk van andere automerken en creëert daarmee een unieke identiteit.  

Citroën private lease bij SmiLease

Hieronder vindt u meer informatie over verschillende auto's van het merk. U vindt bij ons onder andere de Citroën C1, Citroën C3 en Citroën C4 in verschillende uitvoeringen.