SmiLease

Ford private lease

Nu tijdelijk zolang de voorraad strekt: De beste private lease deal van Nederland!

Ben jij op zoek naar een compacte gezinsauto? Profiteer dan nu van onze najaarsactie! De Ford Fiësta voor de allerscherpste leaseprijs van Nederland! Nergens goedkoper en direct leverbaar! Meer over onze beste private lease deal van Nederland vind je in ons nieuwsbericht.

Naar het nieuwsbericht

IMG 7329

Ford private lease

Denk jij erover om misschien een Ford te gaan leasen? Bij SmiLease ben je aan het juiste adres voor Ford private lease. Bij ons vind je auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Ford is occasion lease bij ons ook mogelijk. Je kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heb je iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met jou op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren je graag. 

SmiLease is al meer dan 15 jaar actief en Ford maakt al lange tijd deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keuze voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden je een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt gemak en veel zekerheid. Iedere Ford die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer of Bosch Car Service garage onderhouden. Zo ben je verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het vak. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een garage bij jou in de buurt. 

IMG 9287 Min
Showroom Min

 

Ford, informatie over het merk

Ford, of eigenlijk Ford Motor Company, is door de inmiddels wereldberoemde Henry Ford opgericht in 1903. Drie jaren later, in 1906, was Ford al de grootste autofabrikant van de Verenigde Staten. Later is besloten om ook in andere landen auto's te gaan produceren, waaronder in Europa. In 1925 werd daarom de eerste fabriek in Duitsland gebouwd. In de verschillende Europese landen werden verschillende auto's geproduceerd. Hierdoor kon het zijn dat een bepaalde auto wel in Duitsland te verkrijgen was, maar niet in Engeland. In 1967 zijn alle modellijnen in Europa samengevoegd en is Ford Europe ontstaan. Ford staat vooral bekend om de fijne rijeigenschappen die aan iedere auto worden meegegeven. Daarnaast is het merk zeer veelzijdig in het aanbod. Zo zijn er compacte en middensegmentauto’s verkrijgbaar, maar beschikt het merk ook over ruime stations, MPV’s en SUV’s voor wie op zoek is naar extra ruimte.

Ford private lease bij SmiLease

Hieronder vind je meer informatie over verschillende auto's van het merk. Je vindt bij ons onder andere de Ford Fiësta, Ford Focus en Ford Kuga in verschillende uitvoeringen.