SmiLease

Opel private lease

Denk je erover om misschien een Opel te leasen? Bij SmiLease ben je aan het juiste adres voor Opel private lease. Bij ons vind je auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Opel is occasion lease bij ons ook mogelijk. Je kunt in dat geval profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Ook handig: onze occasions zijn in de meeste gevallen direct leverbaar. Daarnaast hebben we een ruim aantal nieuwe auto's op voorraad. In sommige gevallen kun je dan ook dezelfde dag nog rijden in jouw nieuwe leaseauto! Heb je iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met jou op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren je graag. 

SmiLease is al meer dan 15 jaar actief en Opel maakt al sinds het eerste uur deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om je te helpen met het maken van de juiste keuze voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden je een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt gemak en veel zekerheid. Iedere Opel die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer of Bosch Car Service garage bij jou in de buurt onderhouden. Zo ben je verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het vak. 

IMG 3009 Min
IMG 8375 (2) Min

 

Opel, informatie over het merk

Wie denkt aan het merk Opel, denkt niet gelijk aan naaimachines en fietsen. Toch zijn dit de eerste producten die het van oorsprong Duitse merk op de markt bracht. In 1899 produceerde Opel voor het eerst auto's. In 1907 werd het merk hofleverancier van keizer Wilhelm de tweede. Pas in 1909 produceerde het merk een relatief betaalbare wagen die dan ook voor 'het gewone volk' in aanmerking kwam. Daarna ging het snel; in 1914 was Opel al de grootste Duitse producent van gemotoriseerde voertuigen. 

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden een aantal Opel-fabrieken verwoest, waardoor het merk in die tijd een dip in de afzet zag. Lang duurde dit niet. Het bedrijf kwam snel met nieuwe modellen, waaronder de Opel Blitz, en zag zijn afzet weer toenemen. De Opel Kadett B werd in 1967 het eerste model dat meer dan een miljoen keer verkocht werd. In 2017 werd het merk overgenomen door de PSA-groep. Inmiddels is de PSA-groep gefuseerd met FCA en is hieruit de groep Stellantis ontstaan.  

Opel private lease bij SmiLease

Hieronder vind je meer informatie over verschillende auto's van het merk Opel. Je vindt bij ons onder andere de Opel Karl, Opel Corsa en de Opel Crossland in verschillende uitvoeringen en zowel nieuw als occasion. 

Zoek op formaat

Zoek op product