SmiLease

Peugeot private lease

Wilt u mogelijk een Peugeot leasen? Bij SmiLease bent u aan het juiste adres voor Peugeot private lease. Bij ons vindt u auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Peugeot is occasion lease bij ons ook mogelijk. U kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heeft u iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met u op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren u graag. 

SmiLease is al 15 jaar actief en Peugeot maakt al lange tijd deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keus voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden u een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt u gemak en veel zekerheid. Iedere Peugeot die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer onderhouden. Zo bent u verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het merk. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een dealergarage bij u in de buurt. 

IMG 5570 Min
IMG 4606 Min

 

Peugeot, informatie over het merk

Pure Franse allure, dat is Peugeot! Peugeot is opgericht door de familie Peugeot, die had u vast niet aan zien komen. De oprichting vond plaats in 1896 en sindsdien heeft het merk al meer dan 50 miljoen auto's geassembleerd. Naast auto's was het merk ook bekend door pepermolens (motor)fietsen en scooters. Kwaliteit en rijcomfort worden als de sterktepunten van Peugeot auto's genoemd. Het merk kent een breed assortiment en is dan ook in ieder segment vertegenwoordigd. De 108 en 208 zijn zelfs de meest verkochte auto's in hun segment. 

Peugeot is de een na oudste nog bestaande autoproducent en heeft dan ook een rijke geschiedenis. De laatste jaren is Peugeot druk bezig met het uitbreiden van het crossover-aanbod. Net als vele andere merken, ziet ook Peugeot dat de gewone personenauto steeds vaker plaats moet maken voor crossovers en SUV's en speelt hierop in door nieuwe modellen toe te voegen aan het assortiment. 

Peugeot private lease bij SmiLease

Hieronder vindt u meer informatie over verschillende auto's van het merk. U vindt bij ons onder andere de Peugeot 108, Peugeot 208 en Peugeot 2008 en Peugeot 3008 in verschillende uitvoeringen.