SmiLease

Skoda private lease

Denk je erover om misschien een Skoda te leasen? Bij SmiLease ben je aan het juiste adres voor Skoda private lease. Bij ons vind je auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Skoda is occasion lease bij ons ook mogelijk. Je kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heb je iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met jou op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren je graag. 

SmiLease is al meer dan 15 jaar actief en Skoda maakt al lange tijd deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keus voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden je een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt gemak en veel zekerheid. Iedere Skoda die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer of Bosch Car Service garage onderhouden. Zo ben je verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het vak. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een garage bij jou in de buurt. 

IMG 8923 Min
IMG 5920 Min

 

Skoda, informatie over het merk 

Dit van oorsprong Tsjechische automerk bestaat al sinds 1895 en is inmiddels onderdeel van de Volkswagen Group, vandaar dat onder andere de Volkswagen Up en de Skoda Citigo zoveel op elkaar lijken. Wat eigenlijk heel gek is, is de naam van deze autoproducent. Skoda betekent namelijk zowel 'schade' als 'jammer' in het Tsjechisch. Niet bepaald begrippen die we graag associëren met auto's, toch? Gelukkig heeft het merk al lang bewezen dat deze betekenis helemaal niet van toepassing is. De auto's van Skoda zijn juist betrouwbaar en de prijs-kwaliteitverhouding staat zeer goed te boek. 

Vooral in de afgelopen 20 jaar steeg de afzet van het merk snel. Tussen 1996 en 2011 verdubbelde de productie van het merk en werd Skoda een van de snelst groeiende Europese autofabrikanten. Het merk stond en staat bekend als degelijk, betrouwbaar, slim ontworpen en niet te duur. Nog een leuk feitje: de Volkswagen Touran is eigenlijk een Skoda-ontwerp, maar werd later toch onder Volkswagen uitgebracht. Skoda ging toen aan de slag met de SUV-lijn, waaronder de Karoq, Kodiaq en Kamiq.

Skoda private lease bij SmiLease

Hieronder vind je meer informatie over verschillende auto's van het merk. Je vindt bij ons onder andere de Skoda Citigo in verschillende uitvoeringen.