SmiLease

Volkswagen private lease

  • Home
  • Private lease Volkswagen

Wilt u mogelijk een Volkswagen leasen? Bij SmiLease bent u aan het juiste adres voor Volkswagen private lease. Bij ons vindt u auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Volkswagen is occasion lease bij ons ook mogelijk. U kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heeft u iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met u op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren u graag. 

SmiLease is al 15 jaar actief en Volkswagen maakt al lange tijd deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keus voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden u een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt u gemak en veel zekerheid. Iedere Volkswagen die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer onderhouden. Zo bent u verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het merk. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een dealergarage bij u in de buurt. 

IMG 5927 Min
IMG 8375 (2) Min

 

Volkswagen, informatie over het merk 

Zoals de naam al doet vermoeden is dit merk ooit ontstaan toen er behoefte was aan een degelijke, betaalbare auto voor het 'gewone' volk. Inmiddels is het merk een van de populairste en bekendste automerken en heeft het maar liefst twee auto's in de top vijf van meest verkochte automodellen ter wereld staan. Drie keer raden welke dat zijn. Inderdaad, het gaat om de Volkswagen Kever en de Volkswagen golf. Nog altijd is het merk erg populair, ook als het gaat om private lease waardoor dit merk natuurlijk onmisbaar is in het assortiment.

De Volkswagen AG is een Duitse multinational en een van de grootste  autofabrikanten ter wereld. Het merkenportfolio is zeer uitgebreid en bevat: Volkswagen, Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Seat en Skoda. Ook produceert het concern vrachtwagens en is het eigenaar van de motorenfabrikant Ducati.

Volkswagen private lease bij SmiLease

Hieronder vindt u meer informatie over verschillende auto's van het merk. U vindt bij ons onder andere de Volkswagen Up, Volkswagen Polo, Volkswagen T-Cross en de Volkswagen T-Roc in verschillende uitvoeringen.