SmiLease

Volkswagen private lease

  • Home
  • Private lease Volkswagen

Volkswagen private lease bij SmiLease

Hieronder vind je meer informatie over verschillende auto's van het merk Volkswagen. Op dit moment is het lastig om nieuwe auto's in te kopen, er heerst schaarste op de automarkt. Daarom hebben we momenteel een aantal mooie Volkswagen occasions op voorraad.

Zoek op formaat

Zoek op product

Denk je erover om misschien een Volkswagen te leasen? Bij SmiLease ben je aan het juiste adres voor Volkswagen private lease. Bij ons vind je auto's in verschillende uitvoeringen. Kies je voor het leasen van een occasion dan profiteer je van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heb je iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met jou op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren je graag. 

SmiLease is al meer dan 15 jaar actief en Volkswagen maakt al vanaf het eerste uur deel uit van ons assortiment. We hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met dit merk en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keuze voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden je een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt gemak en veel zekerheid. Iedere Volkswagen die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer of Bosch Car Service garage onderhouden. Zo ben je verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het vak. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een garage bij jou in de buurt. 

IMG 5927 Min
IMG 8375 (2) Min

 

Volkswagen, informatie over het merk 

Zoals de naam al doet vermoeden is dit merk ooit ontstaan toen er behoefte was aan een degelijke, betaalbare auto voor het 'gewone' volk. Inmiddels is het merk een van de populairste en bekendste automerken en heeft het maar liefst twee auto's in de top vijf van meest verkochte automodellen ter wereld staan. Drie keer raden welke dat zijn. Inderdaad, het gaat om de Volkswagen Kever en de Volkswagen golf. Nog altijd is het merk erg populair, ook als het gaat om private lease waardoor dit merk natuurlijk onmisbaar is in het assortiment. Ook voor de luxere auto's is Volkswagen het merk bij uitstek. Je vindt bijvoorbeeld de Volkswagen Golf, T-Cross en T-Roc regelmatig bij ons in de showroom.

De Volkswagen AG is een Duitse multinational en een van de grootste  autofabrikanten ter wereld. Het merkenportfolio is zeer uitgebreid en bevat: Volkswagen, Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Seat en Skoda. Ook produceert het concern vrachtwagens en is het eigenaar van de motorenfabrikant Ducati. 

9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews