SmiLease

Waarom private lease van SmiLease?

dinsdag 25 juni 2024

  • Nieuws
  • Waarom private lease van SmiLease?
9.4
/ 10
|

Gebaseerd op 721 reviews

In de afgelopen jaren is private lease uitgegroeid tot een populaire optie voor autorijders in Nederland. Maar met zoveel aanbieders op de markt, waarom zou je kiezen voor SmiLease? Als de pionier in private lease, biedt SmiLease niet alleen unieke voordelen, we worden ook nog eens beoordeeld met de hoogste klanttevredenheid van leasemaatschappijen in Nederland! Hieronder lees je hoe onze service zich onderscheidt van de rest. 

 

We bespreken hier slechts een beperkt deel van onze voordelen, we hebben er nog veel meer! Benieuwd naar welke voordelen private lease van SmiLease nog meer heeft?

Naar alle voordelen!

Noordelijke nuchterheid en korte lijntjes

SmiLease kenmerkt zich door noordelijke nuchterheid en korte lijntjes. Gevestigd in Leek, Groningen, en uitsluitend actief in postcodegebied 6500-9999, biedt SmiLease een persoonlijke en betrokken service. Wat we doen, willen we goed doen en daarom beperken we ons tot Noord en Noordoost Nederland waar we inmiddels vele samenwerkingen met goede garages en schadeherstellers hebben opgebouwd. Met negen collega's streven we iedere dag naar de hoogste klanttevredenheid, houden we van snelle, directe communicatie en komen we altijd snel met antwoorden en oplossingen. 

 

Geen BKR-registratie

Bij SmiLease hoef je je geen zorgen te maken over een BKR-registratie. Waar bij vrijwel iedere leasemaatschappij je overeenkomst 100% geregistreerd wordt, toetst en registreert SmiLease niet bij het BKR. Hoe dat kan, lees je hier. Een BKR-registratie heeft consequenties en kan bijvoorbeeld problemen geven bij een hypotheekaanvraag. 

 

Terugbetaling van minderkilometers

Soms rijd je minder dan dat je vooraf had verwacht. In dat geval is het fijn als de leasemaatschappij minder gereden kilometers terugbetaalt. Helaas gebeurt dit niet altijd en als het al gebeurt, wordt dit vaak tegen een lager tarief gedaan. Bij SmiLease betalen we minderkilometers, tot aan de minimale contractkilometers van 10.000 per jaar, aan je terug tegen het volledige tarief.

 

Gratis SmiLease Flexpakket bij occasion lease

Bij SmiLease kun je kiezen voor zowel het leasen van een nieuwe auto, als van een jong gebruikte auto. Kies je voor het laatste, dan krijg je daar gratis het SmiLease Flexpakket bij. Dit betekent dat je je overeenkomst om wat voor reden dan ook, al na een jaar kunt beëindigen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden, alleen de door jou betaalde borgsom wordt niet terugbetaald. 

 

Het meest complete pakket aan leasevoorwaarden

Private lease van SmiLease ontzorgt. Dit betekent dat je als je bij ons een auto leaset, alleen nog hoeft te tanken. Zaken als verzekering, wegenbelasting, pech onderweg hulp in binnen- en buitenland, een laag eigen risico bij schade en vervangend vervoer bij schade en pech onderweg allemaal zijn inbegrepen. Onze private lease is dus helemaal all-in, waardoor je geen risico meer loopt op onverwachte uitgaven. 

Meer lezen over onze voordelen? Je vindt ze hier

Wat zeggen onze klanten?

 

Jeroen | Kilder

"Onlangs onze Peugeot 108 occasion opgehaald welke er als een nieuwe bijstaat. Ontvangen door zeer vriendelijke mensen die gelijk klaarstonden met de koffie, en hebben samen met mij op professionele wijze het leasecontract doorlopen. We hebben nu twee leaseauto's op het moment en dit bevalt zeer goed."

Scherm­Afbeelding 2024 05 03 Om 14.36.07
Group 24

Wil je persoonlijk advies en weten wat bij je past? 

Bel vrijblijvend 0594 28 35 30