SmiLease

Kia private lease

Denk je erover om misschien een Kia te gaan leasen? Bij SmiLease ben je aan het juiste adres voor Kia private lease. Bij ons vind je auto's in verschillende uitvoeringen. Naast het private leasen van een nieuwe Kia is occasion lease bij ons ook mogelijk. Je kunt dan profiteren van een kortere looptijd, een lagere leaseprijs en het gratis SmiLease Flexpakket. Heb je iets specifieks in gedachten? Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met jou op zoek naar de perfecte private leaseauto en adviseren je graag. 

SmiLease is al meer dan 15 jaar actief en recentelijk hebben we Kia aan ons assortiment toegevoegd. We hebben al veel ervaring in de private lease opgedaan en gebruiken onze expertise graag om te helpen met het maken van de juiste keus voor nu, en voor de lange termijn. 

Een scherpe leaseprijs en goede voorwaarden

Wij bieden je een scherpe leaseprijs voor nieuwe auto's én voor occasions en dat in combinatie met een volledig pakket van goede leasevoorwaarden. Kies voor private lease en het is gedaan met inruiltegenvallers, hoge garagerekeningen en onverwachte investeringen. Private lease biedt gemak en veel zekerheid. Iedere Kia die via SmiLease de weg op gaat, wordt door de dealer of Bosch Car Service garage onderhouden. Zo ben je verzekerd van aangemeten onderhoud door mensen met kennis van het vak. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een garage bij jou in de buurt. 

IMG 1274 Min
IMG 1273 Min

 

Kia, informatie over het merk

Kia Motors is een Zuid-Koreaanse autofabrikant met fabrieken in Zuid-Korea en eentje in Slowakije. Kia maakt deel uit van de Hyundai Motor Company en is opgericht in 1944. Pas in 1993 begon het merk auto's te verkopen binnen Europa. Tegenwoordig is het een van de best verkopende consumentenmerken binnen Nederland. Kia heeft zich dus binnen no-time opgewerkt tot een autofabrikant die niet meer is weg te denken. Het merk produceert compacte auto's zoals de Kia Picanto, maar ook voor stationwagons en SUV's kan de consument bij het merk terecht. Verder produceert het merk bedrijfswagens en timmert het hard aan de weg op gebied van plug-in-hybride en elektrische auto's. 

Kia private lease bij SmiLease

Hieronder vind je meer informatie over verschillende auto's van het merk. Je vindt bij ons onder andere de Kia Picanto en de Kia Sportage in verschillende uitvoeringen.