Koud he! Vijf wintertips van SmiLease

woensdag 17 januari 2024

Brrr, koud hè! SmiLease geeft je vijf nuttige wintertips om deze tijd zo comfortabel mogelijk door te komen.

Lees meer

Zo bespaar jij € 120 per uur met je rijstijl

dinsdag 28 februari 2023

Wist je dat je met rustig rijden zomaar € 120 per uur in de auto bespaart? Hoe dat zit, lees je hier.

Lees meer

Hij is binnen, de Nissan Micra!

woensdag 21 december 2022

Hij is binnen, de Nissan Micra! Bij SmiLease private lease je deze auto nu tegen een zeer scherpe prijs. Helemaal uniek: nu met gratis SmiLease flexpakket!

Lees meer

Jouw maandelijkse autokosten

woensdag 21 december 2022

Weet jij wat jouw maandelijkse autokosten zijn? Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen dit niet weten. In dit nieuwsbericht zetten we autokosten op een rij!

Lees meer

Wissel je diesel om!

woensdag 21 december 2022

Rij jij nog in een diesel? Dan ben je waarschijnlijk niet blij met de hoge prijs en de onzekerheid over beschikbaarheid na de boycot. Hier lees je wat de opties zijn.

Lees meer

Inflatie 12%? Bij SmiLease 1,5%!

donderdag 15 september 2022

Hoge gas- en energieprijzen, dure boodschappen. In dit nieuwsbericht lees je hoe private lease in tijden van onzekerheid en inflatie uitkomst kan bieden.

Lees meer

De kogel is door de kerk: vanaf 2030 gaan we rekeningrijden!

maandag 11 juli 2022

Er wordt al heel wat jaren over gesproken: rekeningrijden. Vorige week hoorden we dat vanaf 2030 rekeningrijden zal worden ingevoerd. We praten je bij!

Lees meer

Auto-schaarste en hoge prijzen

vrijdag 15 april 2022

Chiptekorten, de oorlog in Oekraïne, er is veel gaande in de autowereld. Hoe het precies zit, wat de verwachtingen zijn en welke opties je hebt, lees je hier.

Lees meer

Brandstof onbetaalbaar? Tijd voor een zuinige auto!

donderdag 10 maart 2022

Aan de pomp is het wel even schrikken, brandstofprijzen knallen de hoogte in. Dit is het moment om kritisch te kijken naar je auto. Kan het zuiniger?

Lees meer

Aanpassingen verkeersboetes per 1 maart 2022

woensdag 2 maart 2022

Per 1 maart zijn verkeersboetes aangepast aan de mate van gevaarverzetting. O.a. de boete voor telefoongebruik achter het stuur is fors hoger geworden. Hier lees je meer.

Lees meer

Tips bij de keuze voor een elektrische auto

dinsdag 19 oktober 2021

Overweegt u om elektrisch te gaan rijden, maar wilt u nog wat meer informatie over voordelen, risico's en aandachtspunten? Wij zetten belangrijke zaken voor u op een rij. 

Lees meer

FordPass

donderdag 23 september 2021

In dit artikel leest u welke slimme functies de FordPass-app u te bieden heeft, welke auto's geschikt zijn en nog veel meer!

Lees meer

Autovakantie - zomertips

woensdag 16 juni 2021

De zomervakantie is in aantocht, heeft u al vakantieplannen? In dit nieuwsbericht leest u wat u kunt doen om probleemloos met de auto op vakantie te gaan.

Lees meer

Trekhaken en kogeldruk

woensdag 24 maart 2021

Lenteweer, het perfecte moment voor een mooie fietstocht. Wilt u uw fiets meenemen op een fietsendrager? In dit artikel leest u precies waar u op moet letten.

Lees meer

Wintertips

dinsdag 9 februari 2021

Het winterse weer vergt soms wat aanpassingen wat betreft het gebruik van uw auto. In dit nieuwsbericht geeft Jasper u 10 wintertips voor uw auto.

Lees meer

Wat te doen bij schade

donderdag 14 januari 2021

Voorkom schade en behoud uw no-claim, maar wat als u toch te maken krijgt met schade? SmiLease legt u daarom kort uit waarop u moet letten.

Lees meer

Android Auto

dinsdag 29 december 2020

Het was even wachten, maar Google heeft eindelijk aangekondigd dat het bedrijf Android Auto uit gaat brengen in meer landen, waaronder Nederland.

Lees meer

Wegenbelasting en CO2

vrijdag 21 juni 2019

Bepaalt de Co2-uitstoot de hoogte van de door u te betalen wegenbelasting? En welk effect heeft dit op de restwaarde van uw auto? U leest het in ons nieuwsbericht.

Lees meer

Winter-, zomer- of all-seasonbanden?

vrijdag 7 december 2018

Winterbanden, zomerbanden of all-seasonbanden, wat is nu de beste keuze? We helpen u graag bij het maken van een afweging.

Lees meer

Benzine of diesel

vrijdag 20 april 2018

Kiest u voor benzine of diesel? Een lastige keuze. In dit artikel helpt SmiLease u met kiezen.

Lees meer

Wanneer APK keuren

maandag 5 februari 2018

Wanneer APK voor auto's niet tijdig plaatsvindt, is dit vaak het gevolg van herinneringen van de RDW die naar de berichtenbox van MijnOverheid gestuurd worden. Voorkom boetes!

Lees meer